تا جایی که من اطلاع دارم .
فقط ویندوز ایکس پی هست که محدودید استفاده از رم داره .
دیگر ویندوز های محدودیت استفاده از رم ندارن .
حالا اینکه چقدر از رم را اختصاص میدن به فلان برنامه این بستگی به تنظیمات برنامه و کلا خود برنامه داره که چقدر بتونه از رم استفاده کنه و ...
منظورتون را از جمله آخر متوجه نشدم .
اما خب چرا امکان پذیر نباشه ...
به هر حال کارهای بزرگ نیاز به رم بیشتر داره و ...
مثلا من خودم تا چندی پیش با 4 گیگ رم کار میکردم ...
خب این میزان رم برام کم بود و الان با 8 گیگ رم کار میکنم .
و خب شرکت های بزرگ مثل والت دیزنی و ... مسلما سیستمهاشون خیلی بیشتر از این نیاز به رم داره تا بتونه پاسخگوی فعالیت های اونها باشه ...
یک قسمت را یه جورایی اشتباه گفتم اون هم مربوط به میزان استفاده از رم بود برای ویندوز ها که همونطور که خودتون میدونید برای استفاده از بیش از 4 گیگ باید از 64 بیتی استفاده کنید و ...
یک قسمت را یه جورایی اشتباه گفتم اون هم مربوط به میزان استفاده از رم بود برای ویندوز ها که همونطور که خودتون میدونید برای استفاده از بیش از 4 گیگ باید از 64 بیتی استفاده کنید و ...
خوب نصب ويندوز تو حالت 64 بيتي محدوديتهايي نمياره؟
من شنيدم فقط تعداد محدودي از برنامه ها كه حرفه اي هستن مثل مكس و مايا و ... ميتونن تو اين حالت نصب بشن.
خیر چرا محدودیت ایجاد کنه ؟
تنها محدودیتی که داره اینه که برخی از برنامه ها حتما باید نسخه 64 بیتیشون رو سیستم نصب بشه .
اما اکثر برنامه نسخه 32 بیتی شون هم رو ویندوز 64 بیتی نصب میشه .
مثلا فوتوشاپ 64 بیت کلی امکاناتش کمتر از فوتوشاپ 32 بیتی هست .
اما فوتوشاپ 32 را روی ویندوز 64 میتونید نصب کنید و بدون مشکل کار کنید ( کار که الان من انجام دادم هم ps 64 دارم و هم 32 .
خیلی از برنامه ها خب نیاز به رم بیشتر ندارم .
اما برنامه هایی مثل مکس و مایا و اکثر برنامه های گرافیکی سنگین نیاز به رم بالا دارن ...