مقایسه نسخه های لینوکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_maj2004

Member
آقا به نظر شما كدوم نسخه از لينوكس براي كاربري راحتر هست
چون نسخه هاي متفاوت داره درباره هر كدوم يه توضيح بدين خوب هست

خوب اگر بخوایم در مورد هر کدوم یه توضیح بدیم حدودا چند ساله نوری طول می کشه :D
فعلا بهترین نسخه برای کاربران خانگی در ایران Parsix هست. دلیل هم اینکه Lib های صدا و تصویر رو خودش میشناسه پس به مشکلی بر نمی خورید.
ولی اگر خودتون می تونید لایب های صدا و تصویر رو نصب کنید از Ubuntu 6.10 استفاده کنید

به هر حال Parsix یه توزیع ایرانی و جذاب هست ، Ubuntu هم یه توزیع جالب و قویی.

sahama

Member
امکان داره بگید چطوری
و اینکه خود آبانتا هم چندین نوع داره;کدوم

Payam30

Active Member
خوب اگر بخوایم در مورد هر کدوم یه توضیح بدیم حدودا چند ساله نوری طول می کشه :D
فعلا بهترین نسخه برای کاربران خانگی در ایران Parsix هست. دلیل هم اینکه Lib های صدا و تصویر رو خودش میشناسه پس به مشکلی بر نمی خورید.
ولی اگر خودتون می تونید لایب های صدا و تصویر رو نصب کنید از Ubuntu 6.10 استفاده کنید

به هر حال Parsix یه توزیع ایرانی و جذاب هست ، Ubuntu هم یه توزیع جالب و قویی.

به نظر من بارسیکس زیادی تعریفی نداره اولا اینکه نسخه ی اخرش فقز به دوزبان انگلیسی و فارسی مینویسه دوما اینکه برنامه های مالی مدیاش دچار اشکال میشن. من یه مدت کوتاه باهاش کار کردم و کلا خستم کرد. ولی در مقابل Kubuntu رو توصیه میکنم که با هسته ی KDEطراحی شده و میشه Gnome رو هم روش وصل کرد. در کل من Ubuntu یا Kubuntu رو بیشنهاد میکنم ولی یه نصخه ی جدید از Ubuntu به نام Edubuntuکه برای مدارس و دانشاموزان طراحی شده قراره عرصه بشه.

arash98

New Member
سلام
اگه بخوام با لینوکس به اینترنت وصل شم و یه هاست رو اداره کنم . از کدوم لینوکس استفاده کنم؟؟؟
لطفا جواب رو به این آیدی بدید : Arash98Online
و یا به [email protected]
ممنون اگه هر ه زودتر جوابمو بدین

id_2pc

Member
OPENSUS touye in karhaa kheili maroofeh mitooni az oon estefadeh koni

YANI CHI gheir az linux che chizi shabihe linuxe hast

miladmovie

Active Member
من از پارسیکیس استفاده می کنم
بد نیست پارسیکی هایبرنتش خوب کار می کنه و ساسپندش
از ابونتو بدم اومد ! نه vim اش رو خب کانفیگ کرده بودند که زبان ها رو بشناسه نه gedit رو !
شاید هم می شد کاری کرد که مشکلش حل بشه ولی به هر حال من زیاد نگشتم
توی ابونتو هم هایبرنتش زیاد خوب کار نمی کرد گیر داشت (شاید جدیدا درستش کرده باشند)

sec0de

Member
اگه بخواهیم نسخه های لینوکس رو با هم مقایسه کنیم .. گمون می کنم دبیان از پیستگی بالایی برخوردار باشه ..
البته خوب آبونتو هم دبیان بیس هست ..

shirini_forush

Well-Known Member
اگه اينو تا آخرش بخوني شايد يه چيزايي دستت بايد...
دوست عزيز Ubuntu 6.06 LTS كه من دارم كم حجمه و كاربري مناسبي هم داره.
Fedora و Redhat بيشتر براي امنيت و كار هاي شبكه توصيه ميشن.
Suse 10.2 هم كه خودم كاربرشم خيلي عاليه. خوبيش اينه كه تمام برنامه هاي ويندوز رو ساپورت ميكنه و محدوديت خاصي نداره. محيطش هم گرافيكي و بسيار زيباست. در ضمن اگر از سوز استفاده كني خيلي نياز به نصب نرم افزار نداري...
خودش برانامه هاي قوي براي بروز وب - ايميل - برنامه نويسي وب و كلاينت به زبون هاي مختلف - انواع و اقسام بازي هاي دو بعدي و سه بعدي تو زمينه هاي مختلف - ويدئو پلير و اديتور - ساند پلير و اديتور - برنامه براي ويرايش تصاوي وكتور و بيت مپ - برنامه هاي كمكي - آفيس كامل و يه عالمه برنامه ي ديگه داره كه شايد بيشتر از نصفشو نگفتم...
خيلي هم باحاله!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا