مقایسه مقادیر دو فیلد در حالت های مختلف

siavashmusic

Active Member
دوتا فیلد داریم که یکی داخلش باید عدد 12 رقمی وارد بشه و این عدد 12 رقمی 12 تا حالت داره (البته میتونه بیشتر هم بشه )
حالا میخوایم سه رقم ابتدایی این 12 رقم که 8 حالت داره رو با مقدار ورودی فیلد دوم چک کنیم که آیا با مبلغ موردنظر ما مساوی یا بزرگتر هست یا نه که اگه درست بود اجازه پر کردن فیلدهای بعدی صادر بشه و الی اخر ماجرا . . .

در واقع مقیاس ما برای سنجش سه رقم ابتدایی این 12 رقم هست که همونطور که قبلا عرض کردم

اگه بخوام مثال بزنم دقیقا مثل Check Id یاهو مدنظرم هست . . .

حالا پیشنهاد شما : بهترین و نزدیکترین حالت برای این کار چی هست ؟
کد نمیخوام فقط میخوام بدونم از نظر شما استاندارترین حالت چیه ؟
خودم یه چیزی پیدا کردم اما فکر میکنم خیلی ساده و ابتدایی هست
حالا میخوام بدونم نظر شما چیه ؟

jhoseini

Member
خوب چیزی که شما میخای که چیز سختی به نظر نمیاد
شما بگو چرا انقدر برات مهمه تا ما هم از همون زاویه بهش نگاه کنیم!

peyman1987

Member
ميشه بيشتر توضيح بدين منم بفهمم چي ميخواين؟؟؟ :-?

من متوجه نشدم چي ميخواين :neutral:

hidensoft

Member
من نمی دونم دقیقا متوجه منظور شما شدم یا نه .. اما اگه از Regular expression استفاده کنی کار کمتری انجام می دی ..
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایت http://www.regular-expressions.info مراجعه کنید . در ویکی پدیا هم مثالی زده شده بود که شاید بتونه کمک بیشتری بکنه http://en.wikipedia.org/wiki/Regular_expression_examples

با آرزوی موفقیت برای شما

siavashmusic

Active Member
ایول همین
اگه از Regular expression استفاده کنی کار کمتری انجام می دی
منظورم بود

پ.ن: متاسفانه اینجا دوستان با کنفرانس و بررسی مطالب خیلی غریبه هستند .
یه طرفی از من این سوال رو کرد یعنی یه جور تحقیق ...میخواست نظر های مختلف رو بدونه واسه همین دقیقا سوالش رو اینجا مطرح کردم تا ببینم چه نظرهایی داده میشه تا براش ایمیل کنم
مسلما حل یک نمرین روش های مختلف داره هرچقدر سوال ساده باشه باید دنبال یه جواب خلاصه تر گشت
روش خلاصه نویسی . . .

hidensoft

Member
خوشحالم تونستم کمکی بکنم .. راستیتش من نمی دونستم اینو بگم یا نه .. احتمال می دادم وقتی بگم از رگولار استفاده کن جواب بدی : اینو خودم می دونم دنبال یه راه بهتر می گردم ! ولی خوشبختانه اینطور نشد . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا