mychevy
Member
سلام دوستان...
نیازمند راهنمایی فوری!
---
برای ساخت موزیک ویدیو (قابل پخش در شبکه های ماهواره ای) طوری که فیلمبرداری در شب و روز و کروماکی داشته باشیم کدوم دوربین رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ با توجه به اینکه دو دوربین z7 و pd170 در اختیارم هست... البته قطعاً z7 بالاتره ولی من تاحالا باهاش کار نکردم!
دوربین z7 با چه فرمتی می گیره؟ HD ? HDV? یا DV? یا Full HD?
اصولاً برای شبکه های ماهواره ای با چه فرمتی گرفته بشه خوبه؟
راستی 4:3 بايد باشه يا 16:9 ؟؟؟
راستی دوربین pd170 مموری میخوره! میشه رو اون مموری ضبط کرد و دیگه از نوار دی وی استفاده نکرد؟ آیا همون کیفیت رو داره؟ اگه بشه که خیلی خوبه مستقیم میزنم رو کامپیوتر و نیازی به سخت افزار کپچر نیست!
با چه سخت افزاری و نرم افزاری و چه فرمتی کپچر کنم که افت کیفیت نداشته باشم؟
بعد از تدوین خروجی رو چه فرمتی بگیرم؟
سوال آخرم؛ آیا استاندارد ساخت فیلم کوتاه با موزیک ویدیو میتونه یکی باشه؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد! ولی خداوکیلی خیلی گیرم فردا پس فردا باید تصور برداری رو برای 2 3 پروژه شروع کنم! یه جوری نشه کارم خراب بشه! من قبلاً فقط تدوین و جلوه های وِیژه کار کرده بودم ولی الان دیگه خودم میخوام بزنم تو کار تصویربرداری هم!!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستمممممممممممممممممممممم ....
پلیز!
نیازمند راهنمایی فوری!
---
برای ساخت موزیک ویدیو (قابل پخش در شبکه های ماهواره ای) طوری که فیلمبرداری در شب و روز و کروماکی داشته باشیم کدوم دوربین رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ با توجه به اینکه دو دوربین z7 و pd170 در اختیارم هست... البته قطعاً z7 بالاتره ولی من تاحالا باهاش کار نکردم!
دوربین z7 با چه فرمتی می گیره؟ HD ? HDV? یا DV? یا Full HD?
اصولاً برای شبکه های ماهواره ای با چه فرمتی گرفته بشه خوبه؟
راستی 4:3 بايد باشه يا 16:9 ؟؟؟
راستی دوربین pd170 مموری میخوره! میشه رو اون مموری ضبط کرد و دیگه از نوار دی وی استفاده نکرد؟ آیا همون کیفیت رو داره؟ اگه بشه که خیلی خوبه مستقیم میزنم رو کامپیوتر و نیازی به سخت افزار کپچر نیست!
با چه سخت افزاری و نرم افزاری و چه فرمتی کپچر کنم که افت کیفیت نداشته باشم؟
بعد از تدوین خروجی رو چه فرمتی بگیرم؟
سوال آخرم؛ آیا استاندارد ساخت فیلم کوتاه با موزیک ویدیو میتونه یکی باشه؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد! ولی خداوکیلی خیلی گیرم فردا پس فردا باید تصور برداری رو برای 2 3 پروژه شروع کنم! یه جوری نشه کارم خراب بشه! من قبلاً فقط تدوین و جلوه های وِیژه کار کرده بودم ولی الان دیگه خودم میخوام بزنم تو کار تصویربرداری هم!!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستمممممممممممممممممممممم ....
پلیز!