مقایسه بین دو سیستم AMD vs. Intel

Maya2013

New Member
سلام دوستان من تازه واردم ( البت نیازی به گفتن هم نبود)
.........
قصد تعویض چند قطعه ی مهم از سیستمم رو دارم . بعد از کلی تحقیق و صبر و انتظار به اینا رسیدم حالا میخام بدونم دور از تعصب کارایی این دو سیستم با هم برابره یا خیر؟
........
پیش پیش بابت راهنمایی هاتون ممنون! آها یه چیزی یادم رفت قیمت قطعات انتخابیم رو هم میخاستم چون هر جایی یه چیزی میگن

AMD A8-3670K Unlocked Llano 2.7GHz Socket FM1

GIGABYTE - A75M-D2H

CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
..........................................................و قطعات بعدی هم.....................................................

Intel Core i5 - 3.0GHz - 2320

MSI - H67MA-E35

KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1333 - 2x4GB
............................................................

Miladbat

Well-Known Member
سوالی که پرسیدی خیلی جدیده که برای خیلی ها پیش آمده جوابش کمتر کسی داره .
من هم کسی رو ندیدم بدور از تعصب جوابش رو بده
ببینیم کسی اینجا میدونه

Maya2013

New Member
درسته...
دوستان من خودم چند تا بنچ مارک اگه پیدا کردم میزارم
اگه میشه لاقل رو اونا کسایی که تو این خط ها هستن توضیح بدن بفهمم

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همگی

امروز کمی وقت دارم ، گفتم بیام ببینم میتونم کمی کنم یا نه :green:

در مورد مقایسه بین دو سیستم بالا یا بهتر هست بگیم پردازنده بالا باید دید برای چه کارهایی قرار هست مود استفاده قرار بگیرند .
متاشفانه قیمت ها در ایران به دلیل نوسان دلار و سودجویی دوستان وارد کننده و تحریم و غیره ، واقعی نیست و نمیشه روی سیستم ها واقعاً نظر داد .

مثال عرض میکنم . پردازنده ای قیمتش 100 دلار هست و امتیاز کاریش 10 و پردازنده ای از شرکتی دیگه قیمتش 50 دلار هست و امتیاز کاریش 8 . مشخصاً پردازنده 50 دلاری ضعیفتر هست ولی آیا ارزش اون هم پایین هست ؟ نه ! چون با نصف قیمت فقط 20% کمتر کار میکنه . پس به اصطلاح Price این محصول یا همون ارزش با به عبارتی کارایی بر قیمت اون بسیار بالاتر از پردازنده 100 دلاری قرار میگیره .
حالا بحث اینجاست که فعلاً در ایران قیمتها درست نیست ، پس نمیشه از فرمول ارزش استفاده کرد .

مثلاً همین پردازنده AMD A8-3670k و AMD A6-3670K هر دو برای رقابت با پردازنده های Sandy Bridge Core i3 وارد بازار شدند و قیمت هایی حدود 120 دلار دارند .ولی در کشور ما به دلایل بالا قیمت هاشون با رده های بالاتر سنجیده میشه .

قیمت هر دو پردازنده
AMD A8-3670k و AMD A6-3670K قیمتی بین 230.000 تا 250.000 دارند و مدل A8 نزدیک 15% قویتر از مدل A6 هست .

AMD-Confirms-A8-3870K-and-A6-3670K-Unlocked-Multiplier-APUs-3.jpg

پردازنده Intel Core i5 2320 هم در نسل Sandy Bridge ها قرار میگیره و برای رده میانی بازار . قیمتش حدود 310.000 تومن هست . البته قیمتها متاسفانه مجدداً داره بالا میره .

از نظر کارایی پردازنده Intel در حدود امتیاز رندر 4.8 قرار میگیره و پردازنده AMD حدود 3.5 .
قیمت Intel حدود 320.000 هست و قیمت محصول AMD حدود 250.000 .

قیمت مادربرد GIGABYTE - A75M-D2H الان
حدود 185.000 تومن هست .

موفق باشید :rose:

Maya2013

New Member
پس اینطور که معلومه این پردازنده ها چیز خاصی ندارن...
دلیل اینکه بین این دو سیستم تردید داشتم این بود که از لحاظ فناوری تقریبا یکسان بودن و پردازنده ی A8 هم مثل i5 یک مدل چهار هسته ای بود و خب قیمت قیمت کل سیستم هم رو میاورد پایین تر...آقا بلوط خیلی ممنونم بابت راهنماییتون خیلی تعریفتون رو توی فروم شنیده بودم و تقریبا هر جا سخن از سخت افزار است نام بلوط تری دی میدرخشد:wink:

madmaster_3d

Well-Known Member
ولی من یک تحقیق داشتم این رو شنیدم که تو گرما اینتل خیلی بهتر کار می کن. مثلا من خودم بچه قم هستم نقطه از اینجا گرم تر رو زمین کم هستش. و سی پی یو خودم اینتل میشه گفت تو شباه نه روز شاید چند ساعت خاموشه . همش روشنه. حیتی شب ها. اینتل بگیر حالش رو ببر.

Maya2013

New Member
من از نرم افزار CineBench سر در نمیارم و نمیدونم یک امتیاز اختلاف یعنی خیلی یا یعنی کمی تفاوت...

توی این چارت میبینید که اختلاف APUهای AMD از سری Core i5 اینتل فقط یک امتیاز هستش حالا چه معنی میده رو واگذار میکنم به دوستان کاربلد

imageview.png

afshar02

New Member
از من گفتن سی پی یو ای ام دی نخرید ای ام دی هنوز تو پردازش داده ها 1سال از اینتل عقب هست چرا که تو این دنیا پول حلال مشکلات است ای ام دی هم پول کافی برای رقابت با اینتل رو نداره اگه ببینید تو کارت های گرافیک هم از انویدیا عقب مونده البته (یه کمی)

جدیدترین ارسال ها

بالا