مقالات آموزشي فلش

با سلام...
فعلا براي شروع 4 تا مقاله در مورد فلش بصورت فايل هاي swf آپلود کردم که مي تونيد دانلود کرده و استفاده کنيد...منتظر مقالات بعدي باشيد...
اينم ايميل من که اگه پيشنهادي در اين مورد داشتين برام ميل بفرستين يا off بزارين...
[email protected]
فعلا...

پیوست ها

• Components In Flash.rar
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 549
  • Data In Flash.rar
    122.2 کیلوبایت · بازدیدها: 501
  • LoadVars Class.rar
    101.3 کیلوبایت · بازدیدها: 379
  • RadioButton Component.rar
    78.4 کیلوبایت · بازدیدها: 352
آخرین ویرایش:
دوست عزیز آیا امکان داره طریقه ساخت این صفحات آموزشی را برایم میل کنید ؟
یه سوال هم از شما دارم آیا همانطور که search انگلیسی را میتوان انجام داد میتوان فارسی را هم جستجو کرد
[email protected]

YTERROR

Active Member
دوست عزیز آیا امکان داره طریقه ساخت این صفحات آموزشی را برایم میل کنید ؟

در سایت جستجو کنید با یک نرم افزار معمولی فیلم برداری و خورجی فلش این کار براحتی قابل انجام هست

موفق و پیروز باشید

با سلام...
آموزش ها را در نرم افزار word نوشتم و با استفاده از نرم افزار Macromedia Flashpaper V 2.0 از اون پرينت گرفتم و با پسوند swf ذخيره کردم ...همين ...حجم swf ها از pdf بسيار کمتر است و در عين حال امکان جستجو هم وجود داره و مي توان پرينت هم گرفت که کيفيت پرينت هم مثل pdf هستش...
موفق باشيد...

a3mooni

Member
adobe Flashpaper V 2.0 اولین برنامه ایه که بعد از خریده شدن micromedia توسط adobe منتشر کردند و عنوان adobe را یدک می کشه نه micromedia...

اول اينکه Macromedia و نه Micromedia
ثانيا اگه با FlashPaper کار کرده بودي و چشماتو باز مي کردي مي ديدي که در title bar نرم افزار نوشته شده Macromedia FlashPaper 2
ثالثا شرکت ماکرومديا قبل از اينکه به Adobe ملحق بشه بروي اين نرم افزار کار مي کرده و آن را توسعه داده و براي ساخت آن هزينه و وقت صرف کرده بوده است و به خاطر همين هم با نام ماکرومديا انتشار يافت ....

مقاله اي ديگر در مورد import کردن ويديو در فلش

در اين مقاله سعي کردم اکثر گزينه هاي مهم را توضيح بدم و شما را با انواع سرويس هايي که فلش براي وارد کردن و نمايش فايل هاي ويديويي در اختيار شما قرار مي دهد ، آشنا سازم...اميدوارم که مورد قبول و مفيد واقع شود...
از آقا مجيد بزرگ هم مي خواستم بپرسم که چطوري مي تونم مقاله ها رو در قسمت مقالات فلش در صفحه اصلي بزارم....اگر امکانش هست بنده رو راهنمايي کنن ....مرسي...

پیوست ها

• Importing Video Into Flash.rar
    303.5 کیلوبایت · بازدیدها: 220

amir_s

Active Member
دوست عزیز .
اولا به خاطر آموزش ها و وقتی که در انجمن میگذارید تشکر می کنم .
در مورد مقالات ... مقالات رو باید با فرمت Html درست کنید و توسط پیغام خصوصی به یکی از مدیران ارشد سایت بفرستید ....

lolek

New Member
سلام ..... آقا دمت گرم.... ایول داره این کارت .... بازم از این حالها بده

ariaflash

New Member
سلام .
من میخواستم بدونم چطور باید در برنامه فلش ام ایکس از عبارات فارسی استفاده کرد .
من هر بار که با فونت های فارسی کار میکنم در حالت پیش نمایش کلمات و جملات برعکس نوشته می شوند .

بطور مثال : عبارت " من یک کار بر سایت شما هستم . . . " را به صورت " . . . م ت س ه ا م ش ت ی ا س ر ب ر ا ک ک ی ن م " مینویسد .

لطفا به من راهنمایی کنید

با سلام خدمت دوستان...
بروبچز فکر نکنن تاپیک تعطیله ها ...
5 -6 تا مقاله دیگه هم به تازگی نوشتم (اضافه بر قبلی ها) ولی حس تایپشون نیست....
از چیزی که شدیدا منتفرم تایپ کردنه ....
هر جا هم میرم واسه تایپ می گن دست خطط رو نمی تونیم بخونیم.... هیروگلیفه ؟ میخی؟مریخیه ؟ چیه این علامتا؟
کسی نمی تونه کمک کنه؟
ولی سعی می کنم سریعتر تایپ کنم و به سایت اضافه کنم...
موفق باشید...

pendesign

Member
اول اينکه Macromedia و نه Micromedia
ثانيا اگه با FlashPaper کار کرده بودي و چشماتو باز مي کردي مي ديدي که در title bar نرم افزار نوشته شده Macromedia FlashPaper 2
ثالثا شرکت ماکرومديا قبل از اينکه به Adobe ملحق بشه بروي اين نرم افزار کار مي کرده و آن را توسعه داده و براي ساخت آن هزينه و وقت صرف کرده بوده است و به خاطر همين هم با نام ماکرومديا انتشار يافت ....
دوست من روي شركتهاي خارجي خودت رو زجر نده ... :) فكر كن دوست خوبمون اشتباه دستش رفته رو I س
يه سوالي هم داشتم < فلش رو خودت يادگرفتي يا جايي رفتي ؟

tafrehzan

Member
سلام .
من میخواستم بدونم چطور باید در برنامه فلش ام ایکس از عبارات فارسی استفاده کرد .
من هر بار که با فونت های فارسی کار میکنم در حالت پیش نمایش کلمات و جملات برعکس نوشته می شوند .

بطور مثال : عبارت " من یک کار بر سایت شما هستم . . . " را به صورت " . . . م ت س ه ا م ش ت ی ا س ر ب ر ا ک ک ی ن م " مینویسد .

لطفا به من راهنمایی کنید

سلام
متن رو بصورت داینامیک بنویس البته یادت باشه که موقع تایپ حرف ی shift+x رو بزنی تا متنت خراب نشه

جدیدترین ارسال ها

بالا