مفهوم شی در وی-بی دات نت (لطفا راهنمایی کنید)

AliHSlc

Member
به نام خدا
عزیزان سلام...ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
راستش یه مقدار توی مفاهیم اولیه گیر کردم...

زبان وی-بی دات نت کار می کنم!
سوال اولم کلا در مورد شی هستش! برای مثال ما میگیم چون تمامی کلاس ها از کلاس Obeject به ارث میرسن...پس تمام کلاس ها شی هستند... حالا سوالم اینه... که آیا متد های درون این کلاس ها خودشون شی محسوب میشن یا نه؟ یا وقتی از یک کلاس نمونه سازی می کنیم..آیا نمونه ی جدید خودش یک شی محسوب میشه؟
اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم... راستش چندتا در این مورد مطالعه کردم ولی هیچ کدوم جامع توضیح ندادن... اصلا اگه کسی بیاد و شی رو تعریف کنی... شی به چی میگن؟ ماژول؟ کلاس؟ فرم؟ آیا اینها همه شی هستند؟
یا علی​

nima_dir

Active Member
سلام علي آقا
ببين عزيز اين مباحث مباحث هم پيچيده اي هستند هم نيستند.
پيچيده اند چون هر كس يه برداشتي داره
اما به زبان خيلي ساده اينجوري بايد در نظر بگيري
يه كلاس مجموعه اي از متدها و خصوصيات هستند كه در جهان واقع وجود ندارند.
براي استفاده از اين اين كلاسها شما بايد يك نمونه از هر كلاس بسازيد كه شي نام داره. اين شي ميتونه يك سري از خصوصيات و متدهاي كلاس اصلي رو به ارث ببره و لازم نيست كه همه خصوصيات رو داشته باشه.
در ضمن كاربران شما لازم نيست كه بدونند يه كلاس چجوري كار ميكنه فقط اين بايد مهم باشه كه براي ورودي خروجي مناسب رو بده كافيه اين ميشه كپسوله كردن .يعني شما محتواي دروني رو از ديد خارجي حفظ ميكنيد
ببين مثلا اينجوري در نظر بگير ما يك كلاس انسان كامل داريم با همه خصوصيات. خوب انسان كامل به ظاهر وجود خارجي نداره .شي ايجاد شده در جهان واقع يك انسان هست كه فقط يه سري از خصوصيات رو دارن مثلا چشمشون رنگ خاصيه يا اينكه توانايي انجام فلان كار رو دارن يا در يك زمينه استعداد دارن.
بعدشم يك متد يك شي نيست بلكه قسمتي از يك شي هست
من سعي كردم كه به زبان ساده توضيح بدم اگه استادان قصوري ميبينند به بزرگي خودشون اين بي سواد رو ببخشند
ممنون

AliHSlc

Member
دوست عزیز...آقا نیمای گل... ممنونم از راهنماییت...
به بخشی از سوالم پاسخ دادی... ولی بخشی ازش باقی موند...

در مورد ماهیت کلاس که کلا یک شی هستش بحثی نیست... ولی اگه لطف کنی و بگی که آیا ماژول هم جز اشیا حساب میشن؟

میخوام یک مثال با کد بزنم... ما یک شی داریم ولی در کتابخونه دات نت...

برای اینکه ما بتونیم از این شی استفاده کنیم باید ازش نمونه سازی کنیم... تا طبق فرمایش شما در جهان ماده بوجود بیاد... این بردشات من بود... حالا نمی دونم که منظور شما رو درست دریافت کردم یا نه...

dim INSTANCE as New ClassDotNet

درواقع Instance یک شی از کلاس ClassDotNet هستش ؟ آیا به خود این مرجع به کلاس هم میشه کلاس گفت؟

باز هم ممنون

nima_dir

Active Member
سلام علي اقا
در مورد سوال اول اگه منظورتون همون ماژولهايي هست كه توي وي بي استفاده ميكرديم بايد بگن نه اونها نه شي هستن نه كلاس بلكه فقط بعضي از توابع رو بخاطر اينكه استفاده زيادي ازشون ميشه داخل اونها قرار ميديم تا در دسترس همه باشن
راستش سوال دوم رو هم متوجه نشدم

جدیدترین ارسال ها

بالا