مــــهم : هـاست عالی و قیمت مناسب میخوام:..

L-B

Well-Known Member
سلام به همه فروشندگان هاست و دوستانی که تو این زمینه واردن ...

من دنبال یک هاست خوب و عالی و قیمت مناسب هستم .. با شرایط زیر ...
البته سوالا هم جواب بدبد ممنون ..

1. من هاستی میخوام که اولن کیفیت مناسب و اپ تایم خوب و بالا و بک اپ هم داشته باشه ..
2. Cpnale باشه ...
3.سرعت خوب در همه چی ... (اپلود و دانلود و .. )
4.چیزایی که لازمه و ...

من این هاست رو برای سایتم میخوام
نمیدونم حالا VPs بگیرم و یا غیره (چیرو پیشنهاد میکنین )

همونطور که گفتم این هاست رو برای سایتم میخوام ولی میخواستم بپرسم که منی که میخوام برای سایتم یک قسمت برای
مثلا رپیدشیر (تبدیل لینک)
شاپ
فروم
و اپلود (فایلا رو بیان اپ کنن)
و چندتای دیگه ..

منظورم از این , این بود که اینارو تو خود هاست باشه و یا یک هاست جدا براشون بگیرم(با دومین جدا؟) ...

مثلاwww.forum.majidonline.com باشه و یا این باشه : www.majidonlineforum.com
میخواستم بدونم کدوم بهتره برای همش
میخوام بدونم سرعت پایین نمیاد؟
اشکالی پیش نمیاد ...

و کلن چه حالتی پیش میاد ؟
و همونطور گفتم VPS خوبه و یا بقیه ؟....

و اگر میگین که که جدا بگیرم چقدر فضا رو پیشنهاد میکنین؟وچقدر در میاد؟
و اگر هم با هم چقدر رو فضا میگین
ممنون ////

منتظرم ..... .

kitiran

Active Member
سلام
اگه میخوای خیالیت از همه چیز راحت باشه بهتربن گزبنه Vps است! که به مرور افرایش بازدید و مصرف به راحتی آپگرید می تونی بکنی.
فقط خرج اضافه سی پنل هست باسه وی پی اس....:
اگه خواستی من می تونم 128 مگ رم + 10 گیگ هارد + 200 گیگ باند با کنترل پنل ال اکس ادمین : 15 تومان
و با کنترل پنل دایرکت ادمین 20 تومان ماهیانه
اگر هم خواستی هاست اختصاصی هم می تونم بدم ، اما به نظر من وی پی اس خیلی خوبه باسه سایت های بزرگ
یه وی پس باسه کلش بسه...
ارادتمند

iranads

Active Member
vps هم خوبه.. البته اگه هاست تهیه کنید باید پهنای باند بالایی داشته باشید که جواب همه قسمت ها رو بده یا برای بعضی هاشون هاست و دامین جدا تهیه کنید..در مورد رپیدشر مثل سایت راپیدباز؟؟؟ این سیستم ها معمولا به سرور فشار زیادی وارد میکنند اگه کار تجاری ندارید که هیچ ولی اگه این سیستم برای شما مهمه VPS تهیه کنید.برای بقیه موارد میتونم کمکتون کنم.. من خودم پلن 10 گیگ به بالا رو پیشنهاد میکنم ( اگه حجم آپلود فایل زیاده و حتی میتونید بیشتر هم درخواست بدید) همچنین پهنای باند زیادی نیاز دارید.
ما رو پلن 10 گیگ - 250 گیگ پهنای باند میدیم ( 250 تومن )و رو 20 گیگ هم 350 گیگ پهنای باند (350 تومن )...این دو تا رو برای اینکه اگه قصد داشته باشید یکجا تهیه کنید عرض کردم.. الان ما سایت zakerin.ir رو داریم که علاوه بر خود سایت یه فروم و فروشگاه داره که خودتون میتونید بازدید روزانه رو مشاهده کنید...رو قیمت ها هم میتونم تخفیف بدم اگه در مسایل تبلیغاتی باهم به توافق برسیم.. در ضمن ابتدا هم میتونید تست کنید....
این پیشنهاد ما بود..
موفق باشید

nimafire

find / -name Support > u
سلام. یه vps بگیر خیالت راحت کن.
ببین ما هم از ایران میتونیم بهت چه هاست چه vps بدیم هم کانادا.
سرور های ایران ما تمام وارز هستن و انجمن های پولی مثلا vb آخرین نسخه+هک ها و قالب هارو رایگان برایت نصب میکنیم.
قیمت vps ایران و کانادا ما یکسان بوده.
برای مشاهده لیست قیمت vps ایران به لینک زیر برو.همون امکانات و قیمت رو از کانادا هم بهت میدیم.

http://www.afaghhosting.net/portal/cart.php?gid=0000000001

لینک زیر هم مال هاست کانادا
http://www.afaghhosting.net/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=49

و این یکی هم مال هاست ایران:
http://www.afaghhosting.net/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=48

موفق باشی

mamoolhacker

Active Member
VPS خواستيد
20 گيگ با 500 گيگ پهناي باند و 2 اي پي ادرس به همراه Cpanel ماهانه35 تومان
هاست حرفه اي هم خواستيد در خدمت هستيم
سرور 4 پردازنده اي + 4 گيگابايت رم

L-B

Well-Known Member
تمامی عرایضی که گفتین صحیح ولی نگفتین که من اینارو به صورت دومین جدا بگیرم و یا اینکه تو همون دومین دارم یک دیتابیس واسه addon domain فکر کنم البته من زیاد به اسمها وارد نیستم ...
به هر حال کدومو پیشنهاد میکنید ...

در مورد اپلودی هم که iranads گفتن من واسه اپلود 1 گیگ بسه ... ولی میخوام جوری باشه فایلها مدت دار باشه بعد چند وقت پاک شه و یا 3 گیگ و 5 گیگ هم بسه ...

تصمیم گرفتم که شاپ رو تو دومینم بزارم ولی فروم رو جدا برای فروم چقدر رو پیشنهاد میکینین...؟

واسه رپید هم من برام 10 گیگ فکر کن بس باشه
البته هم برای رپید و هم اپلود میخام که محدودیت داشته باشه مثلا برای رپید هر فایل تا سقف 20 مگ که به نظرم 10 گیگ بسه ..
و ابن لینکای رپید بعد چند روز از روی سرور پاک شه ..

ممنون منتظر جواباتون هستم ...

nimafire

find / -name Support > u
ببین.برای انجمن اگه مثلا vb 3.7.1 بخوای یا با لیسانس باید بگیری یا نال شده که هیچ تفاوتی نداره اما باید از هاست وارز استفاده کنی.معمولا من به مشتریای خودمون هم 200 مگ پیشنهاد میکنم برای فروم.اگه هاست وارز بگیری یا حالا مثلا vps وارز میتونی همه چیز روش داشته باشی.نمیخواد چند هاست بگیری.subdomain میسازی روش مثل http://[B]forum[/B].majidonline.com راحت باهاش کار میکنی.
اگه vps وارز خواستی یا کانادا من میتونم بهت بدم.
موفق باشی

iranads

Active Member
فکر کنم یه هاست با ظرفیت بالا مثلا 20 گیگ کافی باشه و کلا با پهنای باند 300 گیگ به بالا.. البته اینو با توجه به موارد خواسته شده عرض کردم..خود انجمن پهنای باند بالایی میخواد.. مثلا zakerin.ir الان 350 گیگ پهنای باند ماهیانه داره..واسه رپید هم این جور اسکریپت ها از پهنای باند سرور استفاده میکنند و در نتیجه به سرور فشار میارند. در ثانی اگر هم همه موارد رو مثل سایت اصلی شاپ انجمن و رپید قصد داشته باشی با هم راه اندازی کنی د نیاز به یه vps قوی که ram بالا و پهنای باند بالا داشته باشه دارید.. اگه 20 گیگ هاست داشته باشید با همون addon domain میتونید سایت های مختلفی داشته باشید و مدیریت اونا هم ساده تر از اینه که چند هاست جدا داشته باشید..

nimafire

find / -name Support > u
ببین.یه مثل قدیمی هست که میگه هرچقدر پول بدی آش میخوری.این چیزایی که میخوای ماهیانه نزدیک 100 تومن باید بدی.

kitiran

Active Member
سلام
نه با وی پی اس ، حداکثر با ماهی 20 تا 30 تومن کارت راه میوفته!

PadinaWebGroup

Active Member
تمامی عرایضی که گفتین صحیح ولی نگفتین که من اینارو به صورت دومین جدا بگیرم و یا اینکه تو همون دومین دارم یک دیتابیس واسه addon domain فکر کنم البته من زیاد به اسمها وارد نیستم ...
به هر حال کدومو پیشنهاد میکنید ...

در مورد اپلودی هم که iranads گفتن من واسه اپلود 1 گیگ بسه ... ولی میخوام جوری باشه فایلها مدت دار باشه بعد چند وقت پاک شه و یا 3 گیگ و 5 گیگ هم بسه ...

تصمیم گرفتم که شاپ رو تو دومینم بزارم ولی فروم رو جدا برای فروم چقدر رو پیشنهاد میکینین...؟

واسه رپید هم من برام 10 گیگ فکر کن بس باشه
البته هم برای رپید و هم اپلود میخام که محدودیت داشته باشه مثلا برای رپید هر فایل تا سقف 20 مگ که به نظرم 10 گیگ بسه ..
و ابن لینکای رپید بعد چند روز از روی سرور پاک شه ..

ممنون منتظر جواباتون هستم ...

به نظر من براي فروشگاه دامين جديد بگيريد و براي بقيه قسمت ها ساب دامين روي دامين اصلي .
گروه اينترنتي پادينا آماده ارائه انواع خدمات وي پي اس با پهناي باند نامحدود يا محدود ، هاست اشتراكي ،‌سرور اختصاصي ، طراحي پرتال و ... مي باشد .

براي اطلاعات بيشتر با اي دي ياهو من در تماس باشيد .‌( سايت اصلي به علت ديزاين جديد فعلا در دسترس نيست )

سلام
نه با وی پی اس ، حداکثر با ماهی 20 تا 30 تومن کارت راه میوفته!

دوست عزيز ايشون 2-3 تا وي پي اس ميخواد براي 2-3 تا سايتش كه هركدوم 30تومن باشه ميشه همون 90-100تومان .

موفق باشيد .:oops:

kitiran

Active Member
سلام
بله اما
لطفا پست اول هم نگاه کنید! ماهی 100 تومن مگه می خواد فیل هوا کنه چه خبره..!!
من منظورم اینکه باسه کل کاراشون یک وی پی اس کافی هست!! که اگه منابع کم اورد به مرور رشد سایتش باید آپگرید کنه
اگه خواستید می تونم vps با کنترل پنل ال اکس ادمین و 20 گیگ هارد 350 گیگ پهنای باند و 256 مگ رم (حالا حالا ها باسه شما کفایت می کنه) مخلفات ماهیانه 22 تومان، بدون دسترسی روت و امکان هاست کردن تا 10 سایت
همچین با دسترسی روت 26 تومان و امکان هاست کردن تا 40 سایت.
+ اگه کنترل پنل دایرکت ادمین هم خواستید رو هر کدوم 5 تومان اضافه کنید...
البته نظر من اینجوری هست ...
ارادتمند:wink:
موفق باشید

آخرین ویرایش:

iranads

Active Member
بنظر من هم ساب دامین خوبه.. در ضمن اگه مدیریت سرور چه مجازی و چه اختصاصیش برا دوستمون صرف نمیکنه و راحت نیستند بهتره از یه سرور خوب هاست تهیه کنند.. در ضمن اگه قرار باشه وی پی اس تهیه کنند من این سرور رو پیشنهاد میکنم:
رم 768
هارد 50 گیگ
پهنای باند 1000 گیگ
حداقل هاشو گفتم

L-B

Well-Known Member
خوب دوستانی که هاست میدن قیمتها رو برای این قدر هاتی که میخوام بگن ...

تصمیم بر این شد که مقدار
1. 15 گیگ با پهنای بالا (هر چه قدر که معمول هست )
2. دارای Cpanel کنترل پنل
3. VPS باشه
4. قیمت پرداخت ماهیانه ( که از عهدش بر بیام :دی { همشو یکجا که نمیتونیم بدیم } :دی )
5. بشو که سابدومین یا ادون دومین هم داشته باشه و بشه به راحتی بقیه جاها رو کنترل کرد.

6. ممنون منتظرم ...

PadinaWebGroup

Active Member
سرور پرقدرت در انگليس :

مقدار cpu سرور : اشتراکی
مقدار رم گارانتی شده : 256 مگابایت
حداکثر رم قابل استفاده : 512 مگابایت
هارد سرور : 20 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
سرعت پورت اتصال : 1024 کیلوبیت بر ثانیه
تعداد آدرس ip اختصاصی : 2 عدد
کنترل پنل رایگان : ال ایکس ادمین
هزینه راه اندازی سرور : رایگان
هزینه ماهانه سرور : 35900 تومان

و يا

هارد سرور : 20 گیگابایت
پهنای باند : 400 گیگابایت در ماه
سرعت پورت اتصال : 100 مگابیت بر ثانیه
تعداد آدرس ip اختصاصی : 2 عدد
کنترل پنل رایگان : ال ایکس ادمین
هزینه ماهانه سرور : 25900 تومان

(‌ هزينه سي پنل هم ماهي 10هزار تومان به هزينه هاي فوق افزوده ميشه )

تمام سرويس ها با آپتايم و پشتيباني بالا مي باشد .

موفق باشيد ..
گروه اينترنتي پادينا . شمشاد

iranads

Active Member
هارد سرور : 30 گیگابایت
پهنای باند : 300 گیگابایت در ماه
سرعت پورت اتصال : 10 مگابیت بر ثانیه
تعداد آدرس ip اختصاصی : 1 عدد
کنترل پنل رایگان : بدون کنترل پنل
هزینه ماهانه سرور : 24900 تومان
برای cpanel هم به مبلغ فوق اضافه میشه حدودا 10 هزارتومان در ماه

liveparsv

Member
با سلام

دوست عزیز هاست های لینوکس شرکت ما امکانات زیر را به شما ارائه میدند

کنترل پنل سی پنل
سرعت سایت بین 0.03 تا 0.04 که سرعت عالی و خوبی است
تضمین بازپرداخت پول تا 100 روز
پشتیبانی آنلاین
دامنه رایگان برای هاست های بالا
امکانات رایگان
و...

برای خرید به سایت ما مراجعه کنید
www.parsv.ir
پشتیبانی ایمیل
[email protected]
پشتیبانی یاهو
liveparsv

reza303

Member
سلام .
شما چقدر فضا احتیاج دارید ؟؟؟
ما به شما همه طور پلانی می دیم ...
مثل : هاست نامحدود + پهنای باند نامحدود + دو دامنه و دیگر امکانات نامحدود

فقط سالی 80 هزار تومان !!!
سکته نکنید دروغ گفتم سالی 50 هزار تومانه!!!
برای اطلاع دقیق تر به این آی پی تماس بگیرید : takhoster یاهو !

جدیدترین ارسال ها

بالا