معماری داخلی - روز ! { خسته شدم }

سلام به همه دوستان !
یه مدت مدیدی نبودم ، چون یه کار ناخواسته برام پیش اومده بود.ولی باز برگشتم با یه کوله بار اندوخته به زبان مکس!:cool:
این یکی از کارهای من با وی ری هست که اوایل سال 2010 زدم .
حقیقتشو بخواید دیگه از کارهای معماری خسته شدم ، خیلی علاقه دارم کارهای هنری درست کنم اما فرصت نمیشه!
آخه من رشته ام معماری نیست ولی نمیدونم چی شد یهو افتادم تو معماری :-?
الآنم از معماری ناراضی نیستم ، اما چون رشته ام گرافیک هست همه بهم میگن تو چرا کار گرافیکی و کار هنری نداری ! :snap:
از دوستانی که اهل فن هستند و میتونن راهنمایی کنن ، خواهش میکنم منو در این زمینه راهنمایی کنند.

-----------------------

میرسیم به این کار ؛

- یک اتاق کوچک که روبروش یک حیاط بود ، صاحب خونه میخواست اینجا هم اتاق نشیمن باشه و هم اتاق کار !
من هم یک قسمت برای کامپیوترش و لوازم شخصی در گوشه اتاق تعبیه کردم.
البته هنوز این کار کامل نیست ، ولی چون مدیر پروژه یکم عجله داشت گفت همین خوبه و من دیگه فرصت نکردم کاملش کنم :green:
اگه میبینید زمان رندرش نیم ساعت شده بخاطر اینه که مشخصات سیستمم اینه :

cpu : core2dua
ram : 4gig
vga : 256 - DDR3 - 8600GT

یه وقت فک نکین ناواردم زمان رندرم طولانی بوده. :cool:

منتظر نظرات گرمتون هستم.

پیوست ها

• 36.jpg
    36.jpg
    462.7 کیلوبایت · بازدیدها: 84

kamifa1986

Well-Known Member
هر چند متريالاي حياط بد از آب در اومدن (ديوار و گلا) ، فضاي داخل اتاق واقعاً عالي شده. البته جنس قاب lcd جاي كار داره. موفق باشي

داخل خونه خیلی خوبه. هم نور هم متریال. فقط توی حیاط را اگر تونستی حتما اصلاح کن. حیفه واقعا. مخصوصا متریال آجرهای حیاط.

alionline1366

Active Member
همه چی عالیه به غیر از جنس همون lcd البته در مورد حیاط حق با دوستان هست ولی اصلا نیاز نیست رو حیاط وقت گذاشته بشه برای مشتری فقط و فقط اتاق مد نظر هست نه حیاط

behrad_mouse

Well-Known Member
کاره خوبیه کاشکی یه کم سایه کف اتاق رو محوتر میکردی خیلی شارپ شده :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا