معماران سازه

zahednejad

Well-Known Member
سلام دورود خدمت همه عزیزانم
فقط دو نکته رو خودم بگم
چاپ این کارت مات واسه همین تنوع رنگی کم چون عاشق رنگ پردازیم
و این مشتری خواسته بود طیف مشکی و نقره ای پیاده کنم هنوز نشونش ندادم گفتم اگه ایرادی داره برطرف بش

پیوست ها

• bc_mockup_3.jpg
    bc_mockup_3.jpg
    409.1 کیلوبایت · بازدیدها: 59

R4M!N_ART

Active Member
منم با red devils موافقم
اون ز رو که رفته تو اون لوگو هم فک کنم زیاد جالب نیست
به نظرم ن را ببر بالا س(سا) رو بیار زیر ن ز رو هم از رو توگو بیار اینور شاید خوب شه ! :green:
:rose:

sallarmelli

Active Member
فقط رنگ سیاه و نقره ایش قشنگه ولی اون لگو با اون رنگ آبیش کارو خراب کرده و از اون بدتر کلمه " معماران سازه" هست که خیلی زشته .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
فقط رنگ سیاه و نقره ایش قشنگه ولی اون لگو با اون رنگ آبیش کارو خراب کرده و از اون بدتر کلمه " معماران سازه" هست که خیلی زشته .
دوست عزیز چندین بار من به شما هشدار دادم توی این بخش

طبق قوانین:
C4 - در هنگام پاسخگویی از بکارگیری الفاظ و جملاتی که کاربری را ناراحت و یا دلسرد کند خودداری نمایید.

و توی این تاپیک یه کلمه ی قشنگه چه کمکی میکنه ؟ + چندین هشدار توی پ.خ که به شما دادم
شما ظاهرا علاقه ای به رعایت قوانین ندارید
طبق قوانین باتون برخورد میشه امیدوارم بعد از خارج شدن از تحریم لااقل قوانین بخش رو مطالعه کنید که با مشکل بیشتر مواجه نشید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظر من تکرار لوگو احتیاجی نیست و توی چاپ کارت با اون سایز کوچک خودتون فکر کنید چی در میاد از آب

اون تکست معماران سازه رو اگر با یه فونت بهتر و رسمی و محکم تر بنویسی فکر کنم خیلی بهتر باشه الان یه جورایی حس ریختن میده به آدم به جای سازه و ... :دی

موفق باشید

zahednejad

Well-Known Member
کار قشنگیه.
فقط با اون عکس لوگو که سه بار تکرار شده زیاد موافق نیستم.

ممنون عزیز حق با شماست

منم با red devils موافقم
اون ز رو که رفته تو اون لوگو هم فک کنم زیاد جالب نیست
به نظرم ن را ببر بالا س(سا) رو بیار زیر ن ز رو هم از رو توگو بیار اینور شاید خوب شه ! :green:
:rose:

ممنون اما این ترکیب رنگ کاملا درست منم واسه همین این کار رو کردم

دوست عزیز چندین بار من به شما هشدار دادم توی این بخش

طبق قوانین:
C4 - در هنگام پاسخگویی از بکارگیری الفاظ و جملاتی که کاربری را ناراحت و یا دلسرد کند خودداری نمایید.

و توی این تاپیک یه کلمه ی قشنگه چه کمکی میکنه ؟ + چندین هشدار توی پ.خ که به شما دادم
شما ظاهرا علاقه ای به رعایت قوانین ندارید
طبق قوانین باتون برخورد میشه امیدوارم بعد از خارج شدن از تحریم لااقل قوانین بخش رو مطالعه کنید که با مشکل بیشتر مواجه نشید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظر من تکرار لوگو احتیاجی نیست و توی چاپ کارت با اون سایز کوچک خودتون فکر کنید چی در میاد از آب

اون تکست معماران سازه رو اگر با یه فونت بهتر و رسمی و محکم تر بنویسی فکر کنم خیلی بهتر باشه الان یه جورایی حس ریختن میده به آدم به جای سازه و ... :دی

موفق باشید

ممنون دوست گلم علیرضا جان
والا این لوگوشو از لوگو طراحان گرافیک ایده گرفتم تقریبا شباهت زیادی به هم دارن واسه همین بود

ممنون از حسن نظرتون

zahednejad

Well-Known Member
نمونه دوم و سوم طرح

اینم خدمت شما
فقط یه نکته بگم در مورد معمارن سازه
من خواستم یه لوگو هم داشته باش این یه فونت نیست
به هر حال دو طرح رو گذاشتم ببینم چطور شده

بازم ممنون از حسن نظرتون

پیوست ها

• bc_mockup_2.jpg
    bc_mockup_2.jpg
    488.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • bc_mockup_3.jpg
    bc_mockup_3.jpg
    483.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

semej70

New Member
کارتون و طرحتون بی عیب و نقصه
مخصوصا این سمت راستیه
واقعا جالب شده
موفق باشید:rose:

zahednejad

Well-Known Member
کارتون و طرحتون بی عیب و نقصه
مخصوصا این سمت راستیه
واقعا جالب شده
موفق باشید:rose:

بهتر شد
من هم از سمت راستی بیشتر خوشم اومد انسجام بهتری داره طرحتون

طرح دوم بهتر شد
من از سمت راستی بیشتر خوشم اومد
موفق باشی

ممنون از همگی نمیدونم چرا خودم از چپیه خوشم میاد مشتری هم همین طور

+Mohammad+

Well-Known Member
بله طبق گفته اساتید .. من هم میگم سمت راستیه بهتره... به خصوص اون تکست "معماران سازه" که حس سازه رو بیشتر از اون قبلیه منتقل می کنه...
موفق بباشی:rose:

Madison

New Member
به نظرم تو هر دو تا یه جای کار مشکل داره... با این که مشخصه خیلی روش کار کردی ولی میتونستی یه طرح جالب تر برای کارت انتخاب کنی که رنگ های مشکی و نقره ای توش ادغام بشه... مثلا میتونستی برای همون عنوان اصلی کارت (معماران سازه) یه تایپوگرافی مرتبط با معماری و ساخت و ساز درست کنی که اینجوری خیلی هم به چشم میاد و باعث جلب توجه کارت میشه... مثلا امروز من با یه طرح جالب و مبتکرانه درباره زلزله رو به رو شدم که نوع تایپوگرافیش بی ربط به ساخت و ساز نیست! میتونی از این طرح الگو بگیری و کارت رو بر اساس همین الگو درست کنی... یا این که با یه جمعبندی اصولی و مبتکرانه طرح جالب تری بزنی...
zelzehe2.png

mosios

New Member
من هم از طرح اولت خوشم میاد.... حالت زنده تری داره.... اما همین که تکرار لوگو رو برداشتی خیلی خوبه... موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا