معرفی یک انجمن Vbulletin مجانی

سلام بزرگواران گرامی
من خیلی وقت هست که دوست دارم یک انجمن فارسی زبان برای خودم شخصا داشته باشم ولی به خاطر پایین بودم وضع مالی هیچ وقت نتوانستم یک انجمن داشته باشم اما پیش خودم گفتم که شاید یک سایتی باشد که بتواند فروم فارسی زبان Vbullrtin مجانی اما با یک ادرس بزرگ در اختیار عموم بگذارد
در کل اگر کسی در بین شما عزیزان هست که همچین سایتی را سراغ داشته باشد ازش خواهش میکنم که برایم معرفی کند
لطفا سایتی را که معرفی میکنید این خصوصیات را داشته باشد :
1 - هیچ تبلیغی در هیچ جای فروم نداشته باشد ( مثل سایت www.irankorea.com که پر از تبلیغ است )
2 - بشود آواتر از خودمان بگذاریم و بتوانیم عکس بالای فروم را خودمان انتخاب کنیم
3 - فارسی زبان باشد ( اگر انگلیسی باشد لطف کنید طریقه ی فارسی شدن را آموزش دهید )
با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:

SPS12

Member
سلام
عزیز جان من فکر نمی کنم چنین سایت وجود داشته باشه
اگر هم که باشه پول لایسنس رو از شما می گیره چون VBulletin بدون لایسنس نمی شه و تقلبی هست که به درد نمی خوره چون بعد از مدتی سایت اصلی می فهمه و می یاد در سایتتو تخته می کنه
ببین یه ضرب المثل معروف هست می گه هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری پس با هاست مجانی و بدن پول دادن هم چیز درست حسابی گیرت نمی آد
اگه می خوایی انجمن داشته باشی از انجمنهای رایگان استفاده کن مثل PHPBB و MYBB
مرسی
امیدوارم به دردت خورده باشه
بای

SPS12

Member
vBulletin بدون لايسنس = درد سر !

اينجا رو ببينيد : www.musicmaster.ir

اگر خواستيد كمكت مي كنيم.

بله اینم سایت دوست عزیزمون هستش که خیلی شبیه وی بی درستش کردن و می بینید هم ولی MYBB هستش
اگه لایسنس نداری بهتره همین ما بی بی استفاده کنی با نصب چند تا هک و پلاگین خیلی شبیه وی بی میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا