معرفی گالری عکس قدرتمند و انعطاف پذیر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در رابطه با بر نامه گالری عکس زیاد بحث شده، و نظرات گونا گونی وجود داشت، نکته اینجاست که:
من می خواهم گالری عکس راه بندازم که در ابتدا 2 گیگ و در ادامه بیش از 4 گیگ عکس داره.
شما تصور کنید که برای مدیریت چنین گالری عکسی ، باید از برنامه ای استفاده کنم که انعطاف پذیری، امنیت، ساپرت ، قدرتمند ،باشه. (فارسی باشه چه بهتر)
استادان گرامی زحمت بکشید و بر نامه های گالری عکس حود را باذکر دلیل معرفی کنند.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

alireza82

Well-Known Member
سلام
حسین جان من Coppermine Photo Gallery رو بهت پیشنهاد میکنم گالری خوبی هست.
روی سایت با تعداد عکس بالا بچه ها http://www.parsiday.com/ دارن خوب ازش جواب میگیرن. فارسی سازی هم شده قبلا. جزء مشهور های این نوع اسکریپت هاست برای یه سایت عکس گالری خیلی خوبه مخصوصا این که به زبان های زیادی ترجمه شده. و راحت سایتت رو مولتی لنگوایج میکنی و از کاربرای همه جای دنیا بهره من میشی.
در کل جزء اسکری÷ت های قدیمی و خوبه.

alireza82

Well-Known Member
یادم رفت بگم در کل تمام چیزهایی که برای یک گالری عکس میخوای بهت میده
مثل:
عضو گیری
ایجاد آلبوم های مختلف
ایجاد آلبوم توسط کاربران
تایین حداکثر حجم عکس
امکان داشتن آلبوم های خصوصی
امکان نظرسنجی و کامنت
امکان رای گیری
وکلی چیز دیگه که یادم نیست.
حتما یه دمو ای چیزی ازش ببین.

1p30

Member
سلام
من یک اسکریپ حجیم حرفه ای میشناسم که خیلی هم چیز جالبی بود و سایت های معروف ازش استفاده می کنند اگه خواستی برات گیرش می یارم حجمشم حدود 16mb بود اگه خواستی فارسی هم می کنم
free

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام
من یک اسکریپ حجیم حرفه ای میشناسم که خیلی هم چیز جالبی بود و سایت های معروف ازش استفاده می کنند اگه خواستی برات گیرش می یارم حجمشم حدود 16mb بود اگه خواستی فارسی هم می کنم
free

درود بر شما
نیکی و پرسش :oops::eek:
پیشاپیش سپاسگزارم.

alireza82

Well-Known Member
سلام
free

سلام
آقا منم خیلی دلم میخواد ببینم.
اگر ممکنه وقتی گیر اوردی لینک دموش رو بزار ببینیم.
موفق باشید.

1p30

Member
به بینید این خیلی سنگینه برای همین من کلی وقت گزاشتم لکوا نصبش کردم خدم که خیلی خوشم اومد ازش

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ما هم مطابق فرمایش شما در انتظار برنامه خیلی سنگین شما هستیم. تنها کافیست نام آن را بفرمایید

1p30

Member
سایز برنامه18.2 MB (19,149,639 bytes)
فایل redme پیوست شد
موفق باشید

پیوست ها

• README.rar
    20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12

1p30

Member
امیدوارم بدرد خرده باشه اگه نسخه کاملشو نتونستید دانلود کنید در خدمتم

amirlol

Well-Known Member
4image رو که من هرجا دیدم ! دیدم بدون نقصه ! هم آپگرید هاش زود ب زوده ! هم پشتیبانیش

جدیدترین ارسال ها

بالا