معرفی نرم افزار بانک اطلاعاتی

apadana34

Member
سلام
می خواستم یه نرم افزار که کار اتوماسیون را درحد ساده انجام بده یا نرم افزاری که بتونم به عنوان بانک اطلاعاتی
در ان اطلاعات خود را وارد کنم و بتونم در ان رکورد خاصی را جستجو یا حذف کنم معرفی کنید. من در شرکتی
هستم که حجم کارش پراکنده است و اطلاعات مشتری ها را باید داشته باشم و کارهایی را که باید انجام بدم
و اگه بتونم با همکارم که شبکه هستیم رابطه داشته باشم هم بهتر است. در میان نرم افزارها زیاد گشتم ولی موردی را پیدا نکردم

majid_a95

Active Member
سلام
با نرم افزارهای برنامه نویسی ویژوال ساده مثل ویژوال بیسیک یا یکم پیشرفته تر دلفی و سی شارپ(#C) برای ساخت صفحات رابط و برای بانک هم میتونید از اکسس(ساده) یا sql (پیشرفته) استفاده کنید .
البته با توجه به توضیحاتتون پیشنهاد من ویژوال بیسیک و اکسس هست .
و یه البته دیگه : باید به زبان های برنامه نویسی (به خصوص ویژال آشنا باشید).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

apadana34

Member
بله و می تونم خود بانک اکسس را طراحی کنم ولی کد نویسی جستجوی رکورد یا حذف یا اضافه ان را نمی دانم
و ویژوال بیسیک را نمی دانم

hdnsoft

Well-Known Member
سلام . اگر مایل باشین من میتونم براتون این برنامه رو بنویسم ، شما کلیه انتظاراتتون رو از برنامه در یک فایل متنی بنویسین و همچنین فایل اکسس رو که دوست دارین به عنوان بانک اطلاعاتی برنامه باشه رو هم اتیچ کنین( چون نوشتین خودتون میتونین بانک رو بسازین اینو میگم و دوست دارم برنامه دقیقا همونی بشه که شما میخوایین ) و همراه یک رایانامه برای من ارسال کنید . در اولین فرصت برنامه رو براتون مینویسم ( هدیه ناقابل به مجید آنلاینی های عزیز )

apadana34

Member
می بخشید اگه بگید چطوری می تونم جبران کنم ان موقع فایل اکسس را به همراه ان چه از برنامه انتظار دارم
براتون می فرستم.

hdnsoft

Well-Known Member
خب شما به روش های مختلفی میتونین جبران کنین :
1- اینجا یک دکمه هست به نام تشکر اون رو بزنی
2- به صفحه مربوط به مشخصات من بیایی و پیغام تشکر رو درج کنی
3- یکمی بیشتر این بنده حقیر رو تحویل بگیری و یک پخ ( پیغام خصوصی بزنی و تشکر کنی )
4- واسه سلامتی من ، خودت ، خانواده هامون صلواتی بفرستی و دعای خیرواسه همه مجید آنلاین های عزیز داشته باشی
5- و .....
دوست عزیزم من واسه اینکه بتونم مشکل شما رو حل کنم این تاپیک رو زدم
وگرنه که .......
من پیشنهاد میدم خواسته هاتون رو از برنامه در همین تاپیک درج کنین و البته به صفحه پروفایل من بیایین و من رو هم مطلع کنین تا بیام و بخونمشون انشاالله همه با هم کمکتون میکنیم تا ببنیم خدا چی میخواد
راستی اون قسمتی که نوشتین مایلین با همکارتون تحت شبکه باشن
من خودم به شخصه تازه دارم مفاهیم دلفی و شبکه رو مرور میکنم
اما اکشالی نداره واسه اون بخشش هم یک کاری میکنیم فوقش باید یک فراخوان تو کل مجید انلاین بزنی داداشم :rose:
حق نگهدارت باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا