معرفی فرم ساز حرفه ای، خروجی pdf-اکسل، ایجاد فرم های صفحه ای

mehdinasiri

پارس لند گروپ
با سلام
من فرم ساز های بسیار زیادی رو بررسی کردم. اما احساس می کنم که این کامپوننت رایگان "smrat form" خیلی فوق العاده است.

- شما می توانید به وسیله این فرم ساز فرم های صفحه ای درست کنید، یعنی می توانید مشخصات فردی را در صفحه 1 بگیرید بعد با کلیک بر روی ادامه به صفحه بعدی رفته مشخصات فیش بانکی را بگیرید و همین تور ادامه دهید تا در صفحه دلخواه دکمه ارسال را تنظیم کنید.

- می توانید آبجکت ها را در هر کجای صفحه که خواستید درج کنید. مثلا می خواهید دکمه های رادیو ای کنار لیست آبشاری باشد نه زیر آن و یا باکس ها نام و نام خانوادگی در کنار هم قرار بگیرد. در اکثر فرم ساز ها باید حتما به ترتیب در زیر هم قرار بگیرند.

- خروجی PDF و اکسل بصورت کاملا مجزا: در فرم ساز آرت فرم شما اگر دو فرم طراحی کرده باشید در خروجی اکسل آن، گزینه های هر دو فرم را می بینید در حالی که در این فرم ساز هر بخش کاملا اختصاصی است. لازم به ذکر است خروجی بسیار حرفه ای تری نسبت به آرت فرم دارا می باشد.

- تنظیمات فونت، رنگ، سایز هر جز تنها با چند کلیک ساده

- دخیره در بانک اطلاعاتی و ارسال هم زمان به ایمیل

- امکان تهیه فایل SQL از فرم طراحی شده و استفاده از آن در یک سایت دیگر یعنی شما چند سایت دارید و می خواهید فرم ثبت نام آنلاین آن شبیه به هم باشد می توانید با چند کلیک از فرم ساخته شده خروجی بگیرید و در سایت جدید از آن استفاده نمایید.

و ده ها قابلیت دیگر که به راحتی نمی توان از کنار آن گذشت.

یک مشکل:
مشکل بزرگ این است که این فرم ساز فوق حرفه ای فارسی نیست! پس پیش نهاد می کنم دوستانی که در این زمینه از تخصص بالایی برخوردار هستند نسبت به فارسی سازی این کامپوننت اقدام مقتضی را به عمل آورند.
بنده هم در ترجمه اگر کمکی بود در خدمت هستم.

webforms_southwest.gif

پیوست ها

• com_smartformer2_4(joomla1.5.x)_gpl.zip
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 262
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا