معرفی زبان شبکه

apadana34

Member
من می خواستم یک برنامه تحت شبکه محلی که دو سه تا کاربر داره بنویسم . می خواستم زبان برنامه نویسی قدرتمندی بم معرفی کنید که جز این زبانها نباشه . دلفی - سی شارپ -سی پلاس پلاس - ویژوال بیسیک - جاوا

the_king

مدیرکل انجمن
من می خواستم یک برنامه تحت شبکه محلی که دو سه تا کاربر داره بنویسم . می خواستم زبان برنامه نویسی قدرتمندی بم معرفی کنید که جز این زبانها نباشه . دلفی - سی شارپ -سی پلاس پلاس - ویژوال بیسیک - جاوا

اگه اونقدر وقت آزاد دارید که بخواهید یک زبان برنامه نویسی جدید رو از ابتدا یاد بگیرید همیشه زبان برنامه نویسی
دیگری هست مثلا #F و Python

apadana34

Member
قدرت اینو داره که من بتونم که یک اتوماسیون تحت شبکه محلی را باش بنویسم که برای تجارت الکترونیک یک بانک
است .

the_king

مدیرکل انجمن
قدرت اینو داره که من بتونم که یک اتوماسیون تحت شبکه محلی را باش بنویسم که برای تجارت الکترونیک یک بانک
است .

بله، زبان #F که یک زبان قدرتمند تحت Net. است با امکانات Framework مشابه #C و VB.Net ، زبان Python هم یک زبان
قدرتمند است با کتابخانه های متعدد، البته طراحی گرافیکی با Python به سادگی #C یا VB.Net نیست اما
این Python این مزیت را دارد که از سیستم عامل های متعددی پشتیبانی می کند.

apadana34

Member
من با ویژوال بیسیک دلفی و سی شارپ اشنا هستم اماهمانطور که گفتم نمی خوام از این برنامه ها استفاده کنم . می خوام از زبانهاییکه باب نیستن مثل پایتون استفاده کنم . اما همانطور که گفتم این برنامه من تحت شبکه
است و برای یک بانک است . برای من امنیت خیلی مهم است . ایا این پایتون از عهده این کارها برمی اید.
اگه بله منابعی را برای کار با این زبان بهم معرفی کنید.

the_king

مدیرکل انجمن
من با ویژوال بیسیک دلفی و سی شارپ اشنا هستم اماهمانطور که گفتم نمی خوام از این برنامه ها استفاده کنم . می خوام از زبانهاییکه باب نیستن مثل پایتون استفاده کنم . اما همانطور که گفتم این برنامه من تحت شبکه
است و برای یک بانک است . برای من امنیت خیلی مهم است . ایا این پایتون از عهده این کارها برمی اید.
اگه بله منابعی را برای کار با این زبان بهم معرفی کنید.

اگه بخواهید برای اولین تجربه تان با یک زبان جدید برنامه بزرگی بنویسید کار درستی انجام نمی دهید، مثل این می مونه
که کسی خلبان ماهری باشه اما بجای سفر با هواپیما برای اولین تجربه سفر دریایی یک ناو اتمی رو انتخاب کنه.
طبیعتا باید اول به اندازه کافی زبان برنامه نویسی را بشناسید تا از امکانات و قابلیت هایش به درستی استفاده کنید.

The Python Language Reference

The Standard Python Library

Dive Into Python

Python Network Programming

جدیدترین ارسال ها

بالا