معرفی بهترین سایتهای بازی فلش و خنده دار؟؟؟؟؟

ebi1

New Member
با سلام خدمت عزیزان
اولین سایت www.miniclip.com که بازیهای فلش با گرافیک و طراحی عالی میزاره
سایت دیگه www.00fun.com که کلیپای خنده دار میزاره
در ضمن اگر کسی سایتای عالی برای بازی و کلیپ های خنده دار فلش سراغ داره اینجا مطرح کنه.

1 مشکل داشتم:
چجور میشه از سایت www.miniclip.com بازی دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی وقته دنبال این راهکار میگردم.نرم افزارییی مثل Ultimate Flash Game Downloader ، Save Flash v4.1 جواب نمیدن یا دانلود نمیشه یا نصفه نیمه دانلود میکنه/میخام ببینم تو این سایت خفنه ترفندستان واقعا کسی هست روش 100 درصد اوکی ارائه کنه؟

هرکی بلده بیاد وسط!!!!!!!!! مرسی .

mshgames

Well-Known Member
سلام

عزیز من حداقل تو عنوان تاپیک دقت کن باید مینوشتی : مشکل در دانلود بازی آنلاین

به طور معمول نمیشه از این مدل سایتا بازی های آنلاین دانلود کرد چون بازی هایی که میزارن بازی اصلی نیست یعنی فایل اصلی طی چند قسمت به صورت فایلهای فلش تو فایل فرعی که به عنوان بازی نمایش داده میشه ، لود میشه بنابراین باید به فایل اصلی دسترسی پیداکنی نه این فایلایه Skin

البته مدل سوال تو اینجا هستش :

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080215014955AAMmrbZ

باید بگردی و روششو پیدا کنی با نرم افزار هم نمیشه مطمئن باش !

چون نرم افزارهای فلش سیور تو صفحه اصلی اون سایتو می گردن و فایلایه فلش موجود تو اون صفحه رو دتکت می کنن در صورت که فایلهای بازی از سرور خارجی اون سایت لود میشه.

فعلا

یا حق

ebi1

New Member
مرسی عزیز دلم.میخاستم با 1 تیر 2 نشون بزنم.حالا بگو ببینم سایته باحال تو مایه های مینی کلیپ سراغ داری؟البته سایت بازی زیاد هستش ولی مثه مینی کلیپ میخام باشه که بازیاش ارزش بازی کردن داشته باشن.

mshgames

Well-Known Member
بزرگترین سایت اسپانسر و حمایت کننده از طراحان بازی و همچنین جدیدترین بازی ها، اول همینجا گذاشت همیشه
www.armorgames.com

سایت واقعا جالبیه اینم یکی از بزرگترین حمایت کننده ها
www.newgrounds.com

یکی دیگه
www.arcadebomb.com

........

www.kongregate.com

این یکی هم خیلی جالبه من که خیلی این سایتو دوس دارم :
www.diseasedproductions.net

موفق باشی

یا حق

ebi1

New Member
خوب بودن ولی همشون غیر قابل دانلودن و بصورت آنلاین فقط میشه بازی کرد.منظوره من سایتی بود که بازیاشو بشه دانلود کرد.در هر حال مرسی

1991i

Member
یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده میشه دانلود کرد؟

مرورگر کروم .. از اینجا میتونید دانلود کنید.

وقتی دانلود شد جایی هست که شما میتونید ای پی پی های تحت وب رو روی این بروزر نصب کنی و کار کنی. یه دسته از این ای پی پی ها بازی های تحت وب هستن.

تمام این مراحل [ینی نصب کروم و استفاده از امکاناتش] تحت لوای چی پی ان میباشد :دی

ebi1

New Member
مرسی پس از این به بعد می تونم بازیهای سایت miniclip.com بصورت آفلاین بازی کنم.درسته؟

jeyson

Active Member
آقا ساده ترین راه دانلود بازی های فلش آنلاین که قابلیت دانلود ندارن ، مثل مینی کلاب ، همون IDM اینترنت دانلود منیجر هست!
به سادگی!
در اینترنت دانلود منیجر وارد قسمت Downloads و سپس Options بشید!
حالا در صفحه جدید وارد تب File type بشید!
در قسمت پایین که می بینید پسوند فایل ها رو زده ، مثل zip , rar و ... شما هم پسوند SWF رو اضافه کنید و ok بزنید!
حالا وارد سایت بازی انلاین بشید و یه بازی رو باز کنید!!
چی می بینید؟؟؟ پیغام دانلود بازی!! نه؟؟
هرکی از این مطلب استفاده کرد ، یه صلوات هم واسه اونایی که نیازمندن بفرسته!
آقا نوکریم!
یه روش دیگه هست که ساده تره ، هرکی خواست بفهمه ایمیل بزنه بهش بگم!
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا