معرفی برنامه ساخت منو های فلش

pro_man

Active Member
سلام...:rose:
من فلش بلد نیستم..می خواستم ببینم برنامه هایی که منو های فلش تولید می کنن رو می تونم تو mmb استفاده کنم؟
مثلا من الان با یه نرم افزار یه منوی فلش ساختم و به صورت فایل swf خروجی گرفتم.حالا می خوام بدونم چه جوری از این فایل swf توی پروژه استفاده کنم..
فکر می کنم واضح گفتم.:)
یه راه به ذهنم رسید اینکه اون فایل swf رو توسط نرم افزار دی کامپایلر یه حالی بهش بدم:green:
حالا منتظر نظرات شمام:cool:

mohammad.sub7

کاربر فعال
1 راه ساده استفاده از نرم افزار flash menu 123

اما بهتره منو طراحی شده فلش که سورس fla داری یا دیکامپایل کردی از طریق این دستور به mmb ارتباطش بدی

این کد ها رو روی دکمه تو فلش بذار

برای اجرای یک Script :

fscommand ("mmb","RunScript(\"Script\")");
}

رفتن به صفحه مورد نظر :
کد PHP:
on (release) {
fscommand ("mmb","Page(\"Page Name\")");
}
برای رفتن به صفحه بعد :
on (release) {
fscommand ("mmb","NextPage()");
}
برای رفتن به صفحه قبل :
on (release) {
fscommand ("mmb","PrevPage()");
}

می تونی اگه از اولی استفاده کردی همه کار کنی یعنی هر دستور دلخواه تو script که تو بیلدر نوشتی بدی با زدن دکمه اجرا بشه.این واسه فلش اکشن 2 هست اکشن 3 خواستی بگو

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ماله من كار نكرد ميشه سورس برام بزاري. يا به ايميل لطف كن[email protected]

دوست عزيز
ممكنه بگيد مشكلتون رو واضح تر بيان كنيد و اينكه سورس چي رو براي شما قرار بديم ؟

جناب mohammad.sub7 توصيه ميكنم كدهاتون رو تو تگ قرار بديد تا خواناتر بشه

ضمن اينكه پيشنهاد ميكنم تو استفاده از دستور fscommand اگه به جاي پارامتر دوم كه دستور موردنظر تو mmb هست و درون يك دابل كوتيشن قرار داديد و بعد از اون مجبور شديد با \ تفاوت دابل كوتيشن‌هاي دستورات mmb رو با دستور fscommand متمايز كنيد اگه تمام دستور رو درون يك جفت سينگل كوتيشن بزاريد راحت تر دستور رو مي‌نويسيد مثل اين:

کد:
on (release) {
    fscommand("mmb",'Page("Page x")');
}

majidmad

New Member
مشکل با آدرس دهی به دکمه های منو

دوست عزيز
ممكنه بگيد مشكلتون رو واضح تر بيان كنيد و اينكه سورس چي رو براي شما قرار بديم ؟

جناب mohammad.sub7 توصيه ميكنم كدهاتون رو تو تگ قرار بديد تا خواناتر بشه

ضمن اينكه پيشنهاد ميكنم تو استفاده از دستور fscommand اگه به جاي پارامتر دوم كه دستور موردنظر تو mmb هست و درون يك دابل كوتيشن قرار داديد و بعد از اون مجبور شديد با \ تفاوت دابل كوتيشن‌هاي دستورات mmb رو با دستور fscommand متمايز كنيد اگه تمام دستور رو درون يك جفت سينگل كوتيشن بزاريد راحت تر دستور رو مي‌نويسيد مثل اين:

کد:
on (release) {
    fscommand("mmb",'Page("Page x")');
}

سلام دوست عزیز

من یه مشکلی دارم که اگه حلش کنید واقعا سپاس گذار می شم

به خاطر یک پروژه مجبور شدم از نرم افزارهای swishmax و multimedia builder استفاده کنم. خودم رو کشتم تا تونسم یه پروژه خیلی ساده ساختم و از sample های توی swishmax استفاده کردم
الان یه مشگل بزرگ دارم و خیلی خیلی وقت کم. یعنی تا فردا !!
می دونم الان می گید search کن ولی باور کنید کلی search کردم ولی چون بسیار مبتدی هستم متوجه نمی شم دقیقا چه باید کرد !!
اما مشکل...
من یک سری فایل تو powe point درست کردم که اونها رو به فایل exe تبدیل کردم . یک پروژه هم توی mmb ساختم. یک منوی آماده از sample های swishmax رو در نظر گرفتم . حالا فقط نمی دونم چطور به این دکمه های منو آدرس بدم که با کلیک روی هر کدوم ، اونها یکی از این فایل های exe رو اجرا کنن و بعد می خوام این فایل فلش رو توی mmb قرار بدم. خدا رو شکر می دونم چه جوری تو mmb فایل فلش قرار بدم :) اما اینکه چه جوری تو swishmax به دکمه های این منو آدرس دهی کنم با کلیک رو هر کدوم ، کدوم فایل exe باز بشن رو نمی دونم !
امیدوارم مطلب رو درست منتقل کرده باشم
بی صبرانه منتظر پاسخ هستم و بسیار بسیار از هر کمکی پیشاپیش تشکر می کنم .

m javad

کاربر متخصص
جواب شما توی پست شماره 2 همین مطلب به خوبی داده شده
شما برای اینکه بتونید با کلیک بر روی یه منو توی فایل فلش دسوری رو به بیلدر بدید
میبایست توی قسمت Action اون منو کد زیر رو وارد کنید:

کد:
fscommand ("mmb","RunScript(\"Script1\")");
}
بعد توی فایل بیلدرتون هم یه اسکریپت دقیقا با نام Script1 میسازید
اون کد که وارد قسمت action منو کردید در حقیقت این اسکریپت رو توی بیلدر اجرا میکنه
حالا کار های مورد نظر رو برای اون منو توی این اسکریپت که توی بیلدر هست وارد میکنید
برای هر منو میتونید یه اسکریپ با نام متفاوت در نظر بگیرید و بعد توی بیلدر همنام همونها اسکریپت ها رو ایجاد کنید
موفق باشید​

جدیدترین ارسال ها

بالا