معرفي آنتي ويروس avast

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
آنتي ويروس ايواس در نوع خود بي نظره سارس اسكاپ و هر ناشناخته ديگري را براتون پيدا مي كنه و با صداي بلند به انگليسي ميگه ويروس گرفتي پاكش كن
تست كنيد نتيجه را به من اينجا اعلام كنيد
ممنونم

krabice_pro.gif

خود برنامه

http://www.iavs.net/iavs4pro/setupengpro.exe

اينم سريال نامبر

W9401633R0000M0906-18S95DFZ

W8480134R0000M0906-7URY2137

اگر براي سرور اينا ميخواهيد با من تماس بگيريد سريال ديگر بدم

اينم آدرس سايتش

http://www.avast.com/

saman_sweden

Active Member
[align=center:ead8f5409a]

دزدي در روز روشن
[/align:ead8f5409a]

مطالب اين سايت را با نوشته من برابر كنيد

[web:ead8f5409a]http://ehsanets.com/modules.php?name=News&file=article&sid=51[/web:ead8f5409a]

iranexplorer.net

Active Member
Copy + Paste :evil:

من هم از این موارد زیاد دیدم... متاسفانه وب لاگ ها از خودشون هیچی ارائه نمی دهند! حتی ذکر نام منبع که حداقل کار است را عنوان نمی کنند.

ehsan-ets

Member
آقا سامان تو پي ام فكر كنم خوب جوابتون رو دادم. پس خواهشا اگر قبول دارين و انقدر مغرور نيستيد خودتون....

آقاي iranexplorer.net عزيز خدمت شما هم بگم كه من كار اصلي رو كه مد نظر درارم و اون پيشرفت و اراپه خدمته به كاربران دارم انجام مي دم.
من حق رايت رو هم در نظر داشتم و فقط براي اينكه به كاربران يه اطلاعي بدم كه همچين چيزي هست اون رو به عنوان مقاله فرستادم(اگر حوصله دارين به پيغام توجه كنين.)
من تو بخش دانلود به صراحت به ايشون لينك دادم و در همين جا هم گفتم با تشكر از سامان و آدرس سايت ايشون. :wink:
خوب دقت كنين متوجه مي شين
امان از دست عجله و قضاوت زود
باز اگر مشكلي هست اصلا بگين به طور كلي حذفش كنم :D (اما تازه دارم به دلايل آقا مجيد پي مي برم)

iranexplorer.net

Active Member
والا من اصلا در مورد شما صحبتی نکردم.... شما که وب لاگ ندارید! شما یک پورتال phpNUKE دارید. من که مسوول حفظ حقوق معنوی تاپیک ها نیستم.

شما زود قضاوت کردید... در ضمن صحبتهای خصوصی در PM رو به انجمن نکشونید که بدون اطلاع قبلی حذف میشه.

ممنونم.

saman_sweden

Active Member
ehsan-ets گفت:
آقا سامان تو پي ام فكر كنم خوب جوابتون رو دادم. پس خواهشا اگر قبول دارين و انقدر مغرور نيستيد خودتون....

آقاي iranexplorer.net عزيز خدمت شما هم بگم كه من كار اصلي رو كه مد نظر درارم و اون پيشرفت و اراپه خدمته به كاربران دارم انجام مي دم.
من حق رايت رو هم در نظر داشتم و فقط براي اينكه به كاربران يه اطلاعي بدم كه همچين چيزي هست اون رو به عنوان مقاله فرستادم(اگر حوصله دارين به پيغام توجه كنين.)
من تو بخش دانلود به صراحت به ايشون لينك دادم و در همين جا هم گفتم با تشكر از سامان و آدرس سايت ايشون. :wink:
خوب دقت كنين متوجه مي شين
امان از دست عجله و قضاوت زود
باز اگر مشكلي هست اصلا بگين به طور كلي حذفش كنم :D (اما تازه دارم به دلايل آقا مجيد پي مي برم)

متاسفانه اين روش شما براي جذب نيرو هست كه حتما بايد عضو سايت شد تا فهميد موضوع از چه قراره
اگر هدف خدمت است لينك اون قسمت دانلود را آزاد مي گداشتيد تا در مورد شما زود قضاوت نشه
مسله اين است كه شما حتي يك كلمه هم از نوشته من تغيير نداده ايد من اول صفحه را نگاه مي كنم براي من كافيه نيازي نمي بينم عضو شوم تا ببينم شما چي نوشتيد
گفتم صفحه اول براي من مهم است حالا هم اينطور شد من از طريق راه و روش خود اقدام مي كنم تا شما باشيد دزدي نكنيد

ehsan-ets

Member
اگر بازم صفحه اول رو نگاه كني متوجه مي شي
اگر نشدي بگو تا بگم كجاست(خيلي واضحه فقط كافيه يه ذره ديد منفي رو كنار بذاري تا ببيني)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا