مطلب بسیار مهم | از همه میخوام حتماً بخونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
توی این مدت 2 سالی که در انجمن مجیدآنلاین عضو بودم و فعالیت میکردم، دوستان بسیار زیادی پیدا کردم. دوستانی که شاید هیچوقت ندیده باشمشون یا اینکه حتی اسم و فامیلشو ندونم ولی از اونها خیلی چیزا رو یادگرفتم و یا اطلاعات خودمون رو با هم تبادل میکردیم. بعضی هاشون هم در تورها و میتینگهایی که برگذار شد ملاقات کردم. در طی این دو سال هیچوقت پیش نیامد که بین ما چه در محیط انجمن یا راههای ارتباطی دیگه، حرفهای دور از ادب رد و بدل بشه یا اینکه دعوای لفظی پیش بیاد. اما در این پست روی صحبتم با این دوستان نیست، چون دوستان واقعی هیچوقت این کار رو نمیکنن.

روی صحبتم فقط با اون تعداد نسبتاً زیادی هست که مستقیماً به ایمیلم یا از طریق وبسایت خودم ایمیلهایی رو برای من فرستادم. ایمیلهایی که حاوی حرفهای ناراحت کننده و بی ادبانه ای هست و از طرف یک سری از اعضای تازه وارد، بیشعور و بی فرهنگ برای من فرستاده میشه و در اونها علاوه بر این که مستقیماً به من توهین میکنند، مقالات و نوشته های من رو بیهوده، به درد نخور و آشغال و از همه جالب تر بی ربط بودن به UDK یا Unity3D یا Game Studio خطاب میکنند. علت این که من تقریباً مدت طولانیی هست که پست یا مقاله ای در انجمن ارسال نمیکنم یا کم پست میزنم وجود یک سری اعضا شبیه این هست که باعث نا امیدی من میشه. میخوام به چند مطلب مهم اشاره کرده باشم و دوست دارم کسایی که این ایمیلها رو برای من ارسال میکنند با دقت بیشتری بخونند.

مطلب اول این هست که من برای ارسال یک مقاله در انجمن وقت زیادی رو صرف میکنم ( البته با این وضعیت باید بگم تلف میکنم ) تا بتونم این مقالات رو به صورت استاندارد و با زبان ساده ترجمه و تایپ کنم. حتی پیش اومده که خیلی از بخشهای مقالات رو خودم هم بلد نبودم ولی برای ارسال اونها اول خودم رفتم و در مورد اون تحقیق کردم. به جز مسئله ی وقت مسئله ی هزینه ای هست که من برای پیدا کردن این مقالات خرج میکنم. مقالاتی که من اونها رو ترجمه میکنم به هیچ عنوان در هیچ کجای اینترنت به صورت رایگان وجود نداره و من ماهیانه هزینه زیادی رو برای خرید اشتراک وبسایتها و کتابخانه های آنلاین خرج میکنم تا به رشد اطلاعات علاقه مندای طراحی بازی کمک کرده باشم. بعضی از مقالات هم حتی توی اینترنت پیدا نمیشن. من با هزار زحمت و بدبختی یک جزوه ی استادندارد که در دانشگاههای معتبر دنیا تدریس میشه رو پیدا میکنم و بعد از ترجمه در سایت قرار میدم بدون اینکه برای من مهم باشه چه هزینه برای به دست آوردن این چیزا صرف میشه و به امید اینکه حداقل به بالا بردن سطح اطلاعات دوستان و اعضای اینجا کمکی کرده باشم. و حالا میخوام ببینم کسایی که به مقالات من میگن بیهوده و به درد نخود و ... میتونن مقالات کمیاب و گاهاً نایاب رو پیدا کنند و در انجمن قرار بدن ؟ متاسفانه عکس العملهایی که میبینم خلاف ذهنیت من هست و باعث میشه تا من دیگه اشتیاقی به انجام این کارها نداشته باشم.

مطلب دوم در مورد این هست که اگر مطالب من بیخود و بیهوده و ... هست من یک مدت دست از ارسال مطلب در انجمن میکشم و منتظر هستم تا شماها که در همه علوم دنیا علامه هستین یا مدرک فلان از فلان دانشگاه دارین بیاین و یک مقاله رو خودتون پیدا کنین و ترجمه اون رو در انجمن قرار بدین. البته نه مطالب تکراری که از انجمنها و وبلاگهای مختلف کپی کنید و با کمی تغییر اون رو به اسم خودتون در بیارین. اگر خیلی فکر میکنیم میدونید چرا به خودتون یک تکونی نمیدین تا اطلاعاتتون رو به بقیه اعضای انجمن منتقل کنین؟ نکنه شما ها هم میترسین و میگین دست زیاد میشه یا اینکه اگر قرار باشه کسی دیگه هم فلان چیز رو بدونه اونوقت کار و کاسبی ما کساد میشه و...؟ نمیدونم چی بگم. واقعاً نمیدونم. تنها چیزی که میتونم بگم این هست که منتظرم تا حداقل هر کدومتون یک پست یا مطلب مفید غیر کپی در انجمن قرار بدین.

مطلب سوم در مورد وابستگی به سه موتور UDK و Unity3D و Game Studio هست. من واقعاً نمیتونم در کنم که چرا مینویسین مقالات تو مربوط به UDK و Unity3D و Game Studio نیست. مگه صنعت طراحی بازی فقط به این سه تا موتور وصله؟ چرا همیشه میخواین همه ابزار کار آماده باشه و شما فقط زحمت طراحی گرافیک رو به خودتون بدین؟ چرا همیشه دوست دارین به جای خلاقیت، بازه کاری خودتون رو به UDK و Unity3D و Game Studio محدود کنید؟ طراح بازی و به طور کلی طراحی هر چیزی اول نیازمند خلاقیت و ایده پردازی هست. اگر همه طراحای بازی دنیا بیان و از این سه موتور طراحی برای ساخت بازی یا هر چیز دیگه ای استفاده کنند اونوقت چرا کلمه ای مثل ایده و خلاقیت اختراع میشد؟ دیگه لازم نبود که خلاقیتی به کار گرفته بشه. البته منظور من از خلاقیت در تکنیکهای برنامه نویسی یک موتور طراحی بازیه اگر نه خلاقیت در خیلی جاهای طراحی وجود داره که باز هم در بیشتر مواقع در بین ماها خلاقیتی صورت نمیگیره و فقط ایده های مختلف به یک صورت دیگه طراحی یا بهتر بگم کپی میشه. من هیچوقت در مورد UDK و Unity3D و Game Studio یا هر موتور طراحی بازی به صورت کلی صحبتی نمیکنم. مقالاتی که من در انجمن قرار میدم در مورد همه زبانهای برنامه نویسی، همه موتور های طراحی بازی و ... کاربرد داره و فقط یک کم فکر، خلاقیت و ایده پردازی میطلبه.

مطلب چهارم در مورد پروژه Main Core هست که نمیخوام زیاد در موردش صحبت کنم.عده ای به من ایمیل میزدن و میگفتن که چرا موتورت رو اینطوری یا اونطوری طراحی نمیکنی. ای اینکه فلان خصوصیت رو براش طراحی کن شاید بخرم و ... .فقط کلی میتونم بگم که به هیچکدوم از شما ها ارتباطی نداره من و گروهم این موتور رو چطور و با چه متدهایی طراحی میکنم و به پیشنهادات شما هم اصلاً توجه نمیکنم و نیاز ندارم که یکی مثل شما پیدا بشه و موتور منو بخره.

حرف آخر هم گفته باشم که من واقعاً برای اون عده متاسفم. کسایی که شاید از اینترنت فقط بازی های بیهوده اینترنتی رو میشناسن و از ارتباط در محیط اینترنت فقط ارسال محتوای خارج از ادب رو یاد گرفتن. کسایی که شاید فرهنگ زندگی در یک جامعه رو ندارن ولی از اینترنت و سایر وسایل ارتباطی استفاده میکننو کسایی که شاید هنوز هم فرق بین Email و Gmail رو نمیدونن. کسایی که 24 ساعت روزشون رو در اینترنت به چت کردن اختصاص میدن. نمیدونم چی بگم به این جور افراد. واقعاً دوست ندارم چیزی بگم چون میدونم که ممکنه خودم هم از کنترل خارج بشم. من فقط میگم امیدوارم خودتون یک روز بفهمین به جای استفاده از اینترنت بهتره برین یک آتاری دستی بخرین تا وقتی که فرهنگ استفاده از اینترنت در شما ایجاد بشه. شاید باید بگم به امید اون روز ولی من خودم امیدی ندارم.

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام جناب Mahdi_Rashed بسیار عزیز.
دیشب مطلبی رو از شما خوندم که لینکش در امضاتون موجوده. بازم مثل همیشه به وجود شما توی این محیط و زحمتهاتون فکر کردم و به شما غبطه خوردم.
متاسفانه جلوگیری از پیشرفت همکار و سنگ اندازی جزئی از فرهنگ ما شده.
به همین دلیل قاطعانه عرض میکنم این سنگ اندازی ها و تلاش در جهت نا امید کردن و بی انگیزه کردن شما، نشانه ی موفقیت شما و ضعف رقبا( مخالفان) شما هست.
پس از شما خواهش میکنم در جهت خواست این افراد حرکت نکنید و راهی رو که پیش گرفتین محکمتر از قبل ادامه بدین.
بدون تعارف عرض میکنم: توی این سایت ، توی هیچ قسمتی ، هیچ کسی رو ندیدم به اندازه ی شما فعالیت مفید داشته باشه و از اون مهمتر بار علمی شما نسبت به بقیه اعضا ، واقعا" بالا ست
به عنوان کسی که به ساخت بازی علاقه ی شدیدی داره، همیشه از مطالب شما استفاده کردم و خواهم کرد و اصلا دوست ندارم فعالیت مفید شما کم بشه.

ضمنا" معتقدم متن بالای شما میتونست آرامتر و با غیظ کمتری نوشته بشه.

بسیارممنون و با آرزوی موفقیت بیش از پیش
امیر نعمتی

saeedeh_st

Member
دوست گرامی با اینکه من تازه عضو این گروه گرم و هنرمند شدم و مطالب تازه ای از بودن در کنار این گروه اموختم و هنوز از مطالب مفید شما استفاده نکردم در هر حال این و بدونید که تو جامعه و تو هر گروهی امکان وجود افرادی هستند که به علت حسادت، یک سری الفاظ نامناسب به کار میبرند که نه تنها این الفاظ نباید باعث عقب نشینی شما بشه بلکه باید باعث قوت و پشتکار باشه تا با قوت کارهای شما یک جواب محکمی به کار زشت اونها باشه.
البته اونها به شما از نظر خودشون توهین میکنن ولی خبر ندارن که باعث میشه کار شما بهترو بهتر بشه
پس با بی اهمیتی به کارتون ادامه بدین امیدوارم هر روز موفق تر از روز قبل باشین و اینکه من تازه وارد جمع شما شدم و دوست دارم از مطالب مفید شما و دوستان استفاده کنم:wink:
به امید موفقیت تمامی دوستان هنرمند:rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
لطفا از طرح مسائل شخصی تو انجمن جدا خودداری فرمایید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا