مطلبی مفید و خوب در مورد تری دی در حدود 7 صفحه

rezadost

New Member
من دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر هستم و نام کتابی که استاد در مورد آن به من گفته است تحقیق کن گرافیک کامپیوتر است....

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
دوست من . شما چطور دانشجویی هستین که نمی تونین هفت صفحه مقاله در مورد یه نرم افزار بنویسید ؟!! اونم نرم افزار مشهوری مثل مکس .
شما اگه یه سرچ کوچولو تو ویکی و گوگل بزنید 7 صفحه که نه 70 صفحه می تونین پیدا کنید

امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی دوست جان
موفق باشی

J U N I P E R

New Member
منم فكر ميكنم شما خودت دست به كار شي خيلي بهتره
موفق باشي...

آخرین ویرایش:

AVGHH

Member
من دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر هستم و نام کتابی که استاد در مورد آن به من گفته است تحقیق کن گرافیک کامپیوتر است....

چه جالب، اتفاقا منم دانشجوی نرمم، استاد منم گفته بود یه همچین چیزی براش ببرم که منم تاریخچه مکس و در آوردم با یکی دوتا آموزش تایپ کردم اگه اشتباه نکنم یه 20، 30 صفحه ای شد، بردم دادم بهش، بهم داد 18.5 نامرد (چون استادش زن بود) :lol:
[FONT=&quot]من تو ویکی پدیا و هلپ خود مکس گشتم پیدا کردم، آموزش هاشم خودم نوشتم. اگه اینکارو بکنی فک کنم توام بشی 18.5 ![/FONT]​

آخرین ویرایش:

karagah_gajet

New Member
سلام دوست عزيز.......
شما با يه سرچ خيلي خيلي ساده به جاي 7 صفحه 70 صفحه كه نه بلكه 700 صفحه هم ميتوني پيدا كني
icon10.gif

من چندين ماه پيش يه مقاله در مورد انيميشن دانلود كردم كه حدود 58 صفحه هست( يادم نيست از كدوم سايت دانلود كردم)........اين مقاله نوشته گرافیک ،انیمیشن ومالتی مدیا نوشته جیمز مولر هست....مطالبش جالبه....اميدوارم كه بدردت بخوره........

پیوست ها

• animation.rar
    53.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36

جدیدترین ارسال ها

بالا