مشگل در swish و loading

anahita2002

New Member
من فایل فلش را با swish طراحی کردم و ان را ذخیره کردم اما وقتی ان را به front page منتقل کرده با drag and drop ان را با سایز کوچک نمایش میدهد . من فایل رو از اطراف کشیدم تا full scan کنم اما صفحه فوا اسکن شد اما کلی دور صفحه سفید ماند من شنیدم
میشه من رو راهنمایی قدم به قدم کنید در حد که ادم صفر کیلومتر

2- چطوری مینونم 4 تا عکس رو که در فایل فلش بعد لود شدن نمایش میدد به صفحات دیگر لینک کنم

مثلا عکس اول برای ورودبه صفحه فارسی سایت و عکس دوم برای ورودبه صفحه انگلیسی سایت و....

من میخواهم این فایل فلش رو به فرانت پیچ منتقل کنم و به عنوان صفحه اول سایتم بکار ببرم و وقتی اینترنت اکسپلور باز میشود ان را به صورت تمام صفحه نمایش بدهد و 4 لینک برای 4 صفحه مختلف در ان قرار دهم

اگر امککانش باشد زودتر جواب بدهید چون من باید یک شنبه سایت رو تحویل استاد بدهم
ببخشید من به یه مشکل دیگه بر خوردم

من اندازه تصویر رو توی فلش هر چقدر هم بزرگ میکنم باز تو صفحه اینترنت از کناره ها فاصله داره
چکار کنم که کل صفحه رو بگیره؟

یا ارحم الراحمین
سلام برای قسمت لود عکس ها فکر کنم اگه این عکسها رو در مووی کلیپ لود کنی و چهار تا دکمه درست کنی که فقط hit(محدوده)داشته باشه کارت حل می شه مثلا تو مووی کلیپ که عکس لود میشه فریم 1 تا 10 یک عکس هست در فریم 11 عکس از لود خارج و دیگری لود میشه تا 20 شما دکمه اول را از فریم 1 تا 10 و دکمه دوم را از فریم 11 تا 20 قرار بده و آدرس هر دکمه هم که جدا عمل می کنه و برای کدی که سایتت رو باز کنه هم از geturl استفاده کن که در هلپ توضیح داده
اگه کسی راه بهتر سراغ داره بسم الله(رفیق خدمتگذار)

جدیدترین ارسال ها

بالا