مشگل با کامپوننت flv player ؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام من با فلش cs5 کاپوننت flv player تو پروژه قرار دادم متاسفانه به محض اینکه فریم مورد نظر لود میشه

فیلم من به صورت فول اسکرین در میاد و دکمه های بازگشت و خروج پشت فیلم میمونه . مشکل از کجاست ؟

آخرین ویرایش:

JavidFlasher

کاربر فعال
بله هنگام فول اسکرين اين مشکل پيش مياد و شي ويدو همه جا رو ميپوشونه.بهتره طول و عرض شيتو هم اندازه رزولوشن مونيتورت بکني

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون اما من نمی خوام ویدیو فول اسکرین باشه حالت پیش فرض. میخوام بعد از اینکه سایز کوچیک اومد اگه خواستم تمام صفحه بشه نه از اول

Mr_lesani

Member
سلام دوست من

من که با این کامپوننت مشکلی ندارم و کد زیر رو که میدم درست درست کار میکنه

PHP:
movie_mc.addEventListener(MouseEvent.CLICK,mc_movie);
function mc_movie(evt:MouseEvent)
{
	gotoAndStop(2);
	SoundMixer.stopAll();
}

این کد میگه وقتی روی مووی کلیپی که به نام movie_mc هست وقتی کلیک شد بره به فریم دوم و stop بزنه و در همان فریم flvplaybak من قرار داره وفایلم با این حال که در حالت fullscreen هست هیچ اتفاقی نمی افته

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون جناب لسانی عزیز.

من امتحان کردم دقیقاً همین روش رو کار نکرد . ضمنن فلش cs5 هستش و کد فول اسکرین تو فریم 1 من این هستش:

PHP:
stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN; 
stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;

mohammad.sub7

کاربر فعال
چطوری کامپوننت flv player که لود کردم رو unload کنم؟ من تو مووی کلیپ بردمش روش معمول unload کردن و بکار بردم اما نشد

clove-pink

کاربر فعال
سلام
تو متد هایی که flvPlayBack داره من unload ندیدم اما راهی که فکر می کنم جواب بده این هست که شما اول flvPlayBack رو stop کنی و بعد اون رو از stage برداری و بعدش حافظه ای اشغال کرده رو آزاد کنی.

کد:
flvMovie.stop();
    this.removeChild(flvMovie);
    flvMovie=null;

جدیدترین ارسال ها

بالا