مشکل!

kamran-h

Active Member
سلام. سیستم من یه خیلی و قته یه مشکل عجیب داره. Drag & Drop غیر فعال شده و کار کردن با ویندوز هم خیلی سخت شده . مثلا دارم با یه برنامه کار میکنم بعد میخوام یه برنامه دیگه باز کنم هرچی کلیک میکنم عمل نمیکنه . ctrl+alt+del رو میزنم تا پنجره برنامه روشن بشه که بشه باهاش کار کرد. ویندوز عوض کردم ولی متاسفانه وسط ویندوز که باید سریال رو وارد کنم هم این مشکل رو دارم هر چی رو فیلد یا هر دکمه ای کلیک میکنم کار نمیکنه و باید با کیبورد یه جوری ردش کنم تا ویندوز نصب بشه.

Member
اول از همه از درست کار کردن سخت افزارت مطمعن شو و برای شروع فن ها و دمای قطعات رو چک کن
اگر مشکلی پیدا نکردی وجود ویروس رو چک کن و از تب performance در Task manager درصد استفاده از Ram و CPU رو چک کن
اگر تمام رم و سی پی یو در حال استفاده بود برگرد به تب Processes و بگرد دنبال پروسسی که داره این کار رو میکنه (که احتمال زیاد ویروسه)
اگر هیچکدوم نبود یه سی دی ویندوز جدید بخر

kamran-h

Active Member
Task Manager رو تست کردم. سی پی یو 100 در صد نبود ولی رم رو میزنه 315 . ولی رم من 256 هست.

Member
این یعنی کارت گرافیکت مقداری از رم رو استفاده میکنه
پیشنهاد من یکی دو گیگابایت رمه چون برنامه های جدید رم زیادی استفاده میکنن
البته احتمال های دیگه هنوز سر جاشون هستن

kamran-h

Active Member
ممنون دوست عزیز .آخه قبلا این مشکل رو نداشتم. ویروس هم که نیست چون موقع نصب ویندوز وقتی میخوام next بزنم عمل نمیکنه انگار اصلا کلیک نمیکنی!
دیگه وقتی ویندوز جدید نصب میکنم یعنی ویروس ها پاک میشن دیگه.

Mohammad

Member
ماوست کلیک نمیکنه ؟ یا تو بعضی جاهای خاص مشکل داره ؟

اگه کلاً کلیک نمیکنه که باید عوض شه :) اما اگه بعضی جاها کلیک نمی کنه که چیز دیگه ایست ...

چند سال پیش با چنین مشکلی روبرو شده بود یکی از دوستام ، دقیق یادم نیست همینطوری فقط زده به ذهنم ، موقع وارد کردن رمز ویندوز ، کیبوردت رو از کیس جدا کن ، ببین میتونی انتخاب کنی کادر رمزو ؟! ... اگه این باشه مشکل از کیبورده (عجیبه ، ولی گفتم دقیق یادم نیست)

جدیدترین ارسال ها

بالا