مشکل

HDH

New Member
من یک مشکل در 3ds maxدارم و ان هم این است که هرموقعه من از edit poly در حالت vertices کار می کنم با وجودی که گهگاهی مدل من پیچیده می شود در این حالت(vertices) من تمام vertice های مدل را می بینم یعنی جسم دارای یک transparcy می شود وتمام vertice های پشت و اطراف آن را می توانم در آن طرف جسمی که من کار می کنم را ببینم ودر این حالت انتخاب نقاط برایم سخت می شود ایا کار ی می شود کرد که این transparcy غیر فعال شود ومن تنها نقاط را که در ان طرف قراردارم ببینم .
باتشکر

آخرین ویرایش:

HòóK

Member
من یک مشکل در 3ds maxدارم و ان هم این است که هرموقعه من از edit poly در حالت vertices کار می کنم با وجودی که گهگاهی مدل من پیچیده می شود در این حالت(vertices) من تمام vertice های مدل را می بینم یعنی جسم دارای یک transparcy می شود وتمام vertice های پشت و اطراف آن را می توانم در آن طرف جسمی که من کار می کنم را ببینم ودر این حالت انتخاب نقاط برایم سخت می شود ایا کار ی می شود کرد که این transparcy غیر فعال شود ومن تنها نقاط را که در ان طرف قراردارم ببینم .
باتشکر

اگه منظورت Wire Frame هست٬ F3 رو بزني درست مي شه.

سلام
دوست عزیز اول که سوالات را می تونی توی تاپیک سوالات بذاری بعدهم در کرکره ی Selection گزینه ی ignore Backfacing را بزن کار می کنه اگه نشد (توی کامپیوتر من شد) سوالت را واضح تر بپرس

:Mohsen:

کاربر باتجربه
من دقیقا منظور شما رو نفهمیدم
اگه منظورتون اینه که در حالت wire این اتفاق میافته و کار شولوغ میشه، روی آبجکتت راست کلیک کن و بعد object properties و بعدش هم تیک backface cull رو بزار تا دیگه نه ورتکس های پشت آبجکت معلوم باشن و نه edge ها

HDH

New Member
آقا محسن شما دقیقا به سوالم جواب دادید از شما متشکرم

موفق باشید

yoohanna

Member
آموزش کار با پلاگین After Burn

کی بلده با پلاگین After Burn کار کنه؟؟؟؟
اگه بخوام با این پلاگین یک انفجار طبیعی ایجاد کنیم باید چی کار کنیم؟؟؟؟

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کی بلده با پلاگین after burn کار کنه؟؟؟؟
اگه بخوام با این پلاگین یک انفجار طبیعی ایجاد کنیم باید چی کار کنیم؟؟؟؟

دوست عزیز اصلا جای خوبی پست نزدی
لطفا تاپیک جدا ایجاد کنید

yoohanna

Member
سلام
چاکر برو بچ خوش تیپ
یه مشکل خیلی اساسی دارم
ببینم کسی بلده با تری دی مکس یک خورشید درست کنه
خواهش می کنم به این پست سریع جواب بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا