مشکل start up

www_3d_boy3

Well-Known Member
من وقتی میخوام در سرچ ویندوز 7 خودم سرچ کنم این ارور میده
93196024495337149459.png

دوستان می دونم چی میگه! چیکار کنم که دیگه نگه؟

منم یه بار این مشکل رو بایه فایل داشتم که وقتی اجراش میکردم اینو میداد.
اسم فایل رو عوض کردم دیگه نگفت.

the_king

مدیرکل انجمن
ابتدا یک فایل reg رو بصورت zip شده ضمیمه کرده ام که می بایستی روی آن فایل reg دوبار کلیک کنید تا در
Registry ویندوز این کلید را از مسیر زیر حذف کند :
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FolderTypes\{EF87B4CB-F2CE-4785-8658-4CA6C63E38C6}\TopViews\{00000000-0000-0000-0000-000000000000}

مطمئن نیستم مربوط به این باشه، اما به هر حال امتحان کنید، احتمالا یکی از این دو راه حل جواب میده :

راه حل اول :

Internet Explorer رو اجرا کنید. کلید Alt رو فشار بدهید. در منوی Tools گزینه Internet Options رو انتخاب کنید.
در بخش Security ابتدا Local intranet را انتخاب کنید. سپس روی دکمه Custom کلیک کرده و در لیست گزینه ها
مطمئن شوید که گزینه Launching applications and unsafe files روی Enable قرار داشته باشد و OK نمایید.

سپس Internet را انتخاب کرده و مجددا روی دکمه Custom کلیک کرده و در لیست گزینه ها مطمئن شوید که گزینه
Launching applications and unsafe files روی Enable قرار داشته باشد و OK نمایید.

راه حل دوم :

در منوی Start گزینه Control Panel رو انتخاب کرده و باز کنید. در بخش گزینه های User Accounts and Family Safety
گزینه Add or remove user accounts رو انتخاب کنید. روی عنوان Create a new account کلیک کرده و یک اسم
برای کاربر جدید وارد کرده و Administrator را انتخاب کرده و روی دکمه Create Account کلیک کنید.

حالا می بایستی در ویندوز Log off کرده و با کاربر جدیدی که ساخته اید وارد شوید. هنگامی که با کاربر جدید
وارد شدید، ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار دهید تا پنجره Run باز شود. عبارت Regedit
را نوشته و OK کنید تا Registry Editor اجرا شود.

مسیر زیر رو دنبال کرده و کلید Internet Settings را باز کنید :
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
در منوی File ابزار Registry Editor گزینه Export را انتخاب کرده و در یک مسیر مشخص و عمومی، مثلا E:\New Folder
فایل reg رو با اسمی مثلا new.reg ذخیره کنید.

مجددا Log off کرده و با کاربر اصلی تان که قبلا استفاده می کردید باز گردید. دیگر کاری با کاربر جدید نداریم.
روی آن فایل reg ای که ساخته بودید دوبار کلیک کنید تا در تنظیمات Registry ویندوز Import شود. با این عمل
تنظیمات برنامه Internet Explorer را ترمیم کرده اید.

پیوست ها

• Remove.zip
    342 بایت · بازدیدها: 0

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون واقعا، میشه بدونم چرا یکدفعه اینطور شد؟

نمی دونم، مایکروسافت اکثرا توضیح میده که با بروز فلان خطا الان چه چیزی هست که مشکل سازه و چطور میشه
رفع اش کرد، اما توضیح نمیده که چرا و چطور اون مشکل بوجود آمده.

جدیدترین ارسال ها

بالا