مشکل Sql Server Compact 3.5 SP2 با Sql Server 2000

ms_vb

Member
سلام به همه اساتید خودم مخصوصا جناب The king عزیز
یه برنامه با VB.net نوشتیم که از Sql Server Compact 3.5 SP2 برای برقراری ارتباط با Data base استفاده میکنه اما مشکل اینجاست که وقتی اون رو روی سیستمی که Sql Server 2000 نصبه اجرا میکنیم ایراد میگیره!
ممنون میشم اگه بگید برای رفع این مشکل حیاتی چه کنم...

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه اساتید خودم مخصوصا جناب The king عزیز
یه برنامه با VB.net نوشتیم که از Sql Server Compact 3.5 SP2 برای برقراری ارتباط با Data base استفاده میکنه اما مشکل اینجاست که وقتی اون رو روی سیستمی که Sql Server 2000 نصبه اجرا میکنیم ایراد میگیره!
ممنون میشم اگه بگید برای رفع این مشکل حیاتی چه کنم...

فرمت فایل هاشون با هم فرق داره. فایل هایی که SQL Server Compact به عنوان پایگاه داده بکار می بره پسوند sdf دارند، SQL Server 2000 از پسوند mdf استفاده می کنه.

ms_vb

Member
خیلی ممنون از جوابتون
روی اون سیستم هم
Sql Server Compact 3.5 SP2 نصب شده ولی بازهم ایراد میگیره
بهتره سوالم رو یه چور دیگه بپرسم
در سیستمی که میخواهم این برنامه را اجرا کنم یه برنامه نوشته شده که با Sql Server 2000 کار میکنه، حالا این برنامه ای که نوشتیم هم با
Sql Server Compact 3.5 SP2 کار میکنه ما با Setup سازی خود ویژوال این برنامه رو نصب کردیم ولی ظاهرا باهم دچار مشکل میشن!و وقتی برنامه رو اجرا میکنیم از نصب بودن 2000 Sql Server ایراد میگیره
آیا راهی وجود داره که این ایراد رو رفع کنیم
یا باید ماهم از
Sql Server Compact 3.5 SP2 استفاده کنیم؟
لازم به ذکره که اگر این Error رو مینیمایز کنیم و ندید بگیریم برنامه به درستی کارش رو انجام میده!

بازهم ممنون از جوابهای باارزشتان

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی ممنون از جوابتون
روی اون سیستم هم
Sql Server Compact 3.5 SP2 نصب شده ولی بازهم ایراد میگیره
بهتره سوالم رو یه چور دیگه بپرسم
در سیستمی که میخواهم این برنامه را اجرا کنم یه برنامه نوشته شده که با Sql Server 2000 کار میکنه، حالا این برنامه ای که نوشتیم هم با
Sql Server Compact 3.5 SP2 کار میکنه ما با Setup سازی خود ویژوال این برنامه رو نصب کردیم ولی ظاهرا باهم دچار مشکل میشن!و وقتی برنامه رو اجرا میکنیم از نصب بودن 2000 Sql Server ایراد میگیره
آیا راهی وجود داره که این ایراد رو رفع کنیم
یا باید ماهم از
Sql Server Compact 3.5 SP2 استفاده کنیم؟
لازم به ذکره که اگر این Error رو مینیمایز کنیم و ندید بگیریم برنامه به درستی کارش رو انجام میده!

بازهم ممنون از جوابهای باارزشتان
نباید تداخلی بوجود بیاد چون کلا SQL Server Compact و SQL Server نمی توانند جای همدیگه رو پر کنند.
ConnectionString ئه که مشخص می کنه از چه سروری استفاده بشه، اگر در متن ConnectionString به Data Source و فایل sdf اشاره شده باشه
و SQL Server Compact هم نصب شده باشه بصورت خودکار ازش استفاده میشه و نباید تداخلی پیش بیاد، مثلا :
کد:
Data Source=C:\test.sdf

جدیدترین ارسال ها

بالا