مشکل Solidangle Maya To Arnold (MtoA) v0.19.1 با MAYA 2013

rainbmaya

Active Member
دوستان من هم مایا 2012 روسیستم نصب دارم و هم 2013. آرنولد هم نصب کردم. تو مایا 2012 رجیستر شده است و مشکلی ندارم ولی تو مایا 2013 وقتی رندر میگیرم نوشته ARNOLD تو تصویرم هست. از اونجایی که مایا 2012 مصب منو درآورده از بس باگ داره ، میخوام برم تو مایا 2013 و پروژه امو واردش کنم ، ولی این مشکل هست . کسی میدونه چرا و چه جوری برطرفش کنم؟! راستی مایا 2012 آخرین Hotfix رو نصب کردم یعنی 4 ولی بازم اذیت میکنه. راستی بسلامتی آتودسک دیگه اجازه دانلود به آیپی ایران نمیده و برای دانلود MAYA 2013 SP2 مشکل دارم. کسی لینک مستقیم از این ورژن نداره؟

پیوست ها

• Arnold Test .png
    Arnold Test .png
    29 کیلوبایت · بازدیدها: 3
اول تو بخش تنظیمات رندر , تب Arnold Renderer چک کن , در قسمت RenderSettings , تیک گزینه Skip License Check ,فعال نباشه.
اگر فعال نبود , به پوشه RLM_Licensig برو فایل rlm.exe رو اجرا کن و بعد رندر بگیر.اگر باز هم رندرت watermark داشت ,, پیشنهاد می کنم که آرنولد رو پاک کنی و یک بار دیگر اونو نصب کنی و سیستم رو ریست کنی.
البته قبل از این کارا فایروالت رو هم اگه روشنه خاموش کن و بعد یه رندر بگیر , احتمال داره از اون هم باشه.

آخرین ویرایش:

pool2009

Member
راستش من همین دیشب بدون قیلتر ش ک ن رفتم بخش آپدیت اتودسک و هم مایا 2012 و هم مایا 2013 (sp2) راحت دانلود کردم
راستی شما فرمودین هات فیکس 4 در صورتی که که اگر به فایل راهنمای که در بخش آپدیت مایا سرویس پک دو آمده مراجعه فرمایید می بنیید که بعد از هات فیکس 4 در سرویس پک 1 و 2 هم یک سری ایرادات رفع شده است
در ضمن برای آرندولد هم چون نسخه gfxdomain را گرفتم که نه نیازی به کرک بود هم در مایا 2012 و 13 راحت جواب داد
ببخشید من در سطح دانش خودم جواب دادم
موفق باشید

rainbmaya

Active Member
در ضمن برای آرندولد هم چون نسخه gfxdomain را گرفتم که نه نیازی به کرک بود هم در مایا 2012 و 13 راحت جواب داد
من از همون گرفتم!

راستش من همین دیشب بدون قیلتر ش ک ن رفتم بخش آپدیت اتودسک و هم مایا 2012 و هم مایا 2013 (sp2) راحت دانلود کردم
شاید شهر مارو فقط بسته و اجازه دانلود نمیده! لینک دانلود
شوخی کردم. ولی اجازه نمیده دانلود کنم.
راستی مگه فیلشور شکشن کار میکنه!؟

پیوست ها

• error location.jpg
    error location.jpg
    152.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

pool2009

Member
بلــــــــــــــــــــــــــــــــه . بسته به شهر شما هست .
دوستای من که مشهد هستند تو محله شان س ا ک س و H T T P S جواب نمیده اما P P T P جواب میده.و تو بعضی محله های دیگه برعکس. برای خود من هم که فعلا دامغانم بعضی پورت های س ا ک س بسته است وبعضی دیگه هنوز باز هست

خدا را شاکریم از این لطف
:green::):lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا