مشکل session با utf8

babak_kk2003

New Member
سلام

من تمام صفحات سایت رو با انکود utf8 ذخیره کردم.
وقتی به متغیر session مقدار می دم در همان صفحه می شه فراخوانیش کرد ولی در صفحات دیگر متغیر session خالی (null) می شه.
البته این مشکل رو روی لوکال ندارم.

با تشکر.
لطفاً راهنماییم کنیم.

peyman1987

Member
بیشتر توضیح بدین و کدتون رو هم برای بررسی بزارین. احتمالا از Session_start استفاده نکردین. کد بزارین بهتر میشه کمکتون کرد.

babak_kk2003

New Member
تشکر از پاسختون
از session_start هم استفاده کردم.
(ضمناً همانطور که گفتم این مشکل رو با utf8 داره، چون وقتی همه صفحات رو با ansi ذخیره می کنم درست می شه)

صفحه مقداردهی به session

PHP:
<?php
  session_start();
 .
 .
 .
  $_SESSION['admin']=$_POST[userName];
  echo "<script>location=\"users/admin/adminsignin.php\"</script>";
?>

صفحه استفاده از session

PHP:
<?php
  session_start();
  if($_SESSION['admin']==null){
 echo "كاربر گرامي شما مدير نيستيد";
 die("");
  }
?>

آخرین ویرایش:
سلام، منم اين مشكل رو داشتم اما اول كليد username رو درون ' قرار بديد، وقتي كه صفحه رو با UTF-8 ذخيره ميكنيد بعضي اوقات يه سري علامتهاي عجيب (حدود 6 كاراكتر) به ابتداي فايل اضافه ميشه كه ميتونه دليل بوجود اومدن اين مشكل باشه، براي رفعش در Run ويندوز edit رو تايپ كنيد، بعد با استفاده از موس و منوي فايل برنامه (مثل نوت پد) فايلتون رو open كنيد، بعد اون كاراكترهايي كه گفتم رو اول فايلتون ميبينيد، پاكشون كنيد و فايل رو ذخيره كنيد، اگر حل نشد باز راه هاي ديگه اي هم داره.

jhoseini

Member
اگه مشکلتون حل نشده، فایل ها رواینجا ضمیمه کنید تا زودتر به جواب برسید

peyman1987

Member
دوستمون درست میفرماین ممکنه اون کاراکترهای یونیکود باعث بشن که هدر فرستاده بشه و سشن شما استارت نشه. اگر این اتفاق افتاده باشه باید خطایی مبنی بر فرستاده شدن هدر قبل از سشن دریافت کنین.

babak_kk2003

New Member
با سلام مجدد
آقا دستتون درد نکنه مشکلم حل شد.
مشکل همون بود که moslem-visual عزیز گفتن از کارکترهایی بود که در اول فایل اضافه شده بودند.

جدیدترین ارسال ها

بالا