مشکل گرافیکی(کمک)

morteza2012

New Member
سلام به همه دوستان من سیستممو تازه عوض کردم به شرح زیر:cpu5800 3.2 ram2dd3 گرافیکgf210 1g dd2 مادر بردgigaG41MT-S2 بله اگه تونسته باشید بخونید همه چی خوب بود تا این که متوجه شدم بازی ها دیگه مثل قبل نیست انگار که تصاویر خیلی غیر طبیعی شده و حاشیه شی ها توی بازی بریده بریده میاد البته توی حالت دیفیکالت رفتم توی تنظیمات گرافیکی بازی ها وبعد متوجه شدم اگه تنظیمی که به صورت2ضربدر و4 ضربدر و16ضربدر در بعضی بازی پیشرفته اگه بالا ببریمش درست میشه البته همه بازی ها اینو ندارم و من دیگه نمیدونم چیکار کنم اگه نرم افزاری هست بگید اگر هم سخت افزاری هست بگید که به گارانتیش پس بدم با تشکر هر سوالی هم در مورد مشکلم دارید در خدمتم متاسفانه بلد نیستم چجوری از صفحه بازی ها عکس بگیرم

آخرین ویرایش:
سلام

من در مورد سوال اولت چیزی ندارم بگم

ولی اگه می خواهی عکس بگیری راحت ترین راه اینه که از کلیدی تو صفحه کلیدت کمک بگیری . این عکس رو نگاه کن . اون کلیدی که مشخص کردمو بزن و تو یه جایی مثله paint عمل paste رو انجام بده و بعدش ذخیره کن و اینجا بذار.

سوالی داشتی بگو

پیوست ها

• keyboard4.png
    keyboard4.png
    126.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1

morteza2012

New Member
400db3363b99.jpg
14185bf0c82b.jpg
9s2krjy8bspc4c79syc.jpg

Hwt

Active Member
سلام به همه دوستان من سیستممو تازه عوض کردم به شرح زیر:cpu5800 3.2 ram2dd3 گرافیکgf210 1g dd2 مادر بردgigaG41MT-S2 بله اگه تونسته باشید بخونید همه چی خوب بود تا این که متوجه شدم بازی ها دیگه مثل قبل نیست انگار که تصاویر خیلی غیر طبیعی شده و حاشیه شی ها توی بازی بریده بریده میاد البته توی حالت دیفیکالت رفتم توی تنظیمات گرافیکی بازی ها وبعد متوجه شدم اگه تنظیمی که به صورت2ضربدر و4 ضربدر و16ضربدر در بعضی بازی پیشرفته اگه بالا ببریمش درست میشه البته همه بازی ها اینو ندارم و من دیگه نمیدونم چیکار کنم اگه نرم افزاری هست بگید اگر هم سخت افزاری هست بگید که به گارانتیش پس بدم با تشکر هر سوالی هم در مورد مشکلم دارید در خدمتم متاسفانه بلد نیستم چجوری از صفحه بازی ها عکس بگیرم
خوب بازیهایی که از Antialias استفاده میکنند این قابلیت رو از کارت گرافیک شما میگیرند و به شما اجازه میدند با تغییرات تو گرافیک بازی ،بازی رو بهتر و با کیفیت تر ببینید . منتها نکته اش اینه که به شدت روی سرعت بازی تاثیر میزاره . کارت شما نسبتا کارت ضعیفیه برای اکثر بازیهای امروزی

morteza2012

New Member
سوال من اینه که چرا همه بازی ها یهو اینطوری شده وگرنه مشکل من توی سرعت بازی نیست حتی همه بازی ها اون تنظیمو ندارند

Hwt

Active Member
برو توی کنترل پنل
Nvidia control Panel
Adjust Image Setting
Use My Prefrence
بزارش روی Quality

جدیدترین ارسال ها

بالا