مشکل کلیک راست در maya 2013

farzin3daxis

New Member
سلام دوستان .
مدتی هست که میخوام با maya 2013 کار کنم . اما یه مشکلی هست . من هر موقع که میخوام روی یه object یا curve یا هر چیز دیگه ای کلیک راست کنم با این error مواجه میشم و هیچ منویی باز نمیشه .
// Error: "C:/Users/farzin3daxis/Documents/maya/scripts/dagMenuProc.mel" line 1614.26: Wrong number of arguments on call to buildBakingMenus.
سابقا مثلا اگه روی یه polygon کلیک راست میکردیم منویی باز میشد که در اون میتونستیم کمپوننت ها رو انتخاب کنیم . مثل vertex edge face uv و غیره . ولی حالا هیچی نمیاد فقط این error بالایی .
میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید ؟ باید چی کار کرد ؟
من با هر دو ورژن 2013 و 2013 extended همین مشکل رو دارم .

آخرین ویرایش:

m2_farzan

Active Member
احتمال داره با Reinstall مشکل برطرف بشه.
یادت میاد که چطوری این مشکل پیش اومد؟ پلاگینی چیزی نصب کردی؟

zzmm14

Active Member
سلام دوستان .
مدتی هست که میخوام با maya 2013 کار کنم . اما یه مشکلی هست . من هر موقع که میخوام روی یه object یا curve یا هر چیز دیگه ای کلیک راست کنم با این error مواجه میشم و هیچ منویی باز نمیشه .
// Error: "C:/Users/farzin3daxis/Documents/maya/scripts/dagMenuProc.mel" line 1614.26: Wrong number of arguments on call to buildBakingMenus.
سابقا مثلا اگه روی یه polygon کلیک راست میکردیم منویی باز میشد که در اون میتونستیم کمپوننت ها رو انتخاب کنیم . مثل vertex edge face uv و غیره . ولی حالا هیچی نمیاد فقط این error بالایی .
میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید ؟ باید چی کار کرد ؟
من با هر دو ورژن 2013 و 2013 extended همین مشکل رو دارم .

باسلام
شما به C:/Users/farzin3daxis/Documents/maya همین آدرس برین پوشه ی Maya رو Delete کن مشکلتون حل میشه البته قبلش مایا رو ببندین.
مجدد مایا رو باز کنین

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا