مشکل کانکت در sql server

khyas

New Member
وقتی می خوام وارد برنامه بشم یا کانکت بشم در حالتهای مختلف به پیغام زیر مواجه میشم .
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
==================================================================
TITLE: Connect to Server
------------------------------

Cannot connect to ..

------------------------------
ADDITIONAL INFORMATION:

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)

majid_a95

Active Member
اگر از صحت نصب و نصب IIS و ..... مطمئنید من چندوقت پیش به یک مشکل مشابه این برخوردم در یک عمل غیر منطقی visual studio رو که روی سیستم نصب بود Remove کردم و اول Sql رو نصب کردم درست شد.:green: شما هم امتحان کنید!!!!!!!!!
یاعلی:rose:

MDP

Well-Known Member
توی انجمن جست و جو کنید به جواب می رسید.من 2 بار به این سوال جواب دادم

Brouclee

New Member
با سلام
وقتی برنامه sql server رو اجرا میکنید به جای server name یک نقطه بزارید اگر کانکت شد شما توی وارد کردن اسم سرور مشکل دارید در غیر این صورت به جای اسم سرور روی اون کلیک کنید و brows for more رو انتخاب کنید و + data base engine رو بزنید و اسم سرورتون رو انتخاب کنید و کانکت رو بزنید اگه بازم کانکت نشد ایراد تو مراحل نسبتون هست.

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا