مشکل کار نکردن قسمتی از سایتم در اینترنت اکسپلورر

hamhami

New Member
با سلام دوستان عزیز این سایت طراحی شده در پیوست با اسکریپت کار شده قسمت های متحرک در فایر فاکس کار میکنه ولی در اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه. همون جایی که وقتی ماوس رو روش می ذاری عکس حرکت می کنه و جایی که عکسها عوض می شه . لطف بفرمائید راهنمایی کنین. ممنون

پیوست ها

• site.zip
    494 کیلوبایت · بازدیدها: 47

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
قالب قشنگی طراحی کردید، خیلی وقت بود که قالب ساده و زیبا ندیده بودم!
شما از اسکریپت هایی استفاده کردید که در ie پشتیبانی نمیشه.
جهت راهنمایی بیشتر، این تایپیک رو به انجمن js منتقل می کنم.
موفق باشید

progpars

progpars.com
مشکلی نداشت روی اکسپلورر فقط اسلاید شو مشکل داشت !
شما روی کامپیتورت تست میکنی و وقتی با ie باز میکنی یه منو زرد رنگ اون بالا میاد که باید روش کلیک کنی اولی رو allow blocked content رو بزنی بعد yes .

یه راه دیگه : تو هاستت قالب رو اپ کن و بعد با ie تست کن

hamhami

New Member
تشکر و سوال دیگر

مشکلی نداشت روی اکسپلورر فقط اسلاید شو مشکل داشت !
شما روی کامپیتورت تست میکنی و وقتی با ie باز میکنی یه منو زرد رنگ اون بالا میاد که باید روش کلیک کنی اولی رو allow blocked content رو بزنی بعد yes .

یه راه دیگه : تو هاستت قالب رو اپ کن و بعد با ie تست کن

از شما متشکرم وقتی روی هاست آپلود کردم مشکل عکسها که بالا پایین میروند حل شد ولی اسلاید شو رو چکار کنم؟
آیا راه حل دیگه ای هست.

progpars

progpars.com
از شما متشکرم وقتی روی هاست آپلود کردم مشکل عکسها که بالا پایین میروند حل شد ولی اسلاید شو رو چکار کنم؟
آیا راه حل دیگه ای هست.
خوب احنمالاً اسلاید شو این قالب رو ie جواب نمیده شما میتونید اسلاید شو خوشگل تر اون دانلود کنید و جایگزنی اون کنید :

یه سایت بهت معرفی میکنم اسلاید شو داره کلاً سایتش مربوط به جی کوئری هست برو ببین اسلاید شوهاشو دمو هم داره میتونی قبلش تو مروگرا ( ie ) تست کنی و سورسش رو برداری :

اینم سایت :
کد:
http://www.w3csolutions.com/website-resources/category/Slider/jQuery-Slider/

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا