سلام.
بهترین راه حل و چیزی که بیشتر در دنیا استفاده می شود Papall هستش ( البته اگر ویزا کارت شما Virtual نسیتش و شما واقعا در یک بانک در کانادا حساب دارین و Billing Adress کامل به همراه مشخصات بانک و .... )
فقط مشکل برای استفاده از PayPal این هستش که نباید به هیچ عنوان متوجه بشه شما ایرانی هستین . در ضمن برای ایجاد حساب و کلا دسترسی به Paypal نیاز به یک VPN دارین ( چون IP ایران ..... )
البته غیر از این خیلی از بانک ها در دنیا در کنار کارت اصلی به شما یک حساب Virtual هم می دن که دیگه خیال شما راحت می شود . شما به همون اندازه که نیاز دارین از حساب اصلی منتقل می کنین و.... از بانک سوال کنین به احتمال زیاد همچنین خدماتی را ارائه می دهد
یا علی
حساب معتبر و از رویال بانک کانادا (RBC) صادر شده.
داره یه چیزایی یادم میاد، آخه حساب متعلق به داییم هست. ایشون اصلاً ویزا کارت اصلیشون در دسترسشون نیست! یعنی پیش دوستشون در همون کاناداست. اما یه کارت دیگه در ایران دستشون هست که به گفته خودشون همه کارهاشون هم با همین کارت انجام میدن و حتی با مشخصات و پسورد همین کارت هست که در سایت RBC میتونن لوگین کنند و موجودیشون رو چک کنند و یا انتقال وجه انجام بدن. یعنی به نوعی اصلاً از اون ویزا کارتی که نزد دوستشون در کانادا به امانت قرار داره اصلا دسترسی و نیازی ندارند ! اما یه بار هم شنیدم که میگفتن میتونن از این کارتی که در دستشونه به اون پول منتقل کنند و یه همچین کارهایی... در واقع ظاهرا یه جورایی هر دو با هم مربوط میشن ! گفته های شما منو یاد این انداخت که شاید کارت دوم که تو دستشون هست همون حساب paypal باشه و کارت دیگر که تو دستشون نیست همون visa کارت واقعی هست...، همینطوره؟
در مورد خرید از سایت آنلاینیک هم نیاز به ویزا کارت واقعی بود که از کپی و مشخصات ویزا کارت واقعی استفاده کردیم و از کارت دوم که تو دستمون بود استفاده نکردیم چون برای بار اول paypal رو قبول نمیکردند.
پس ظاهرا تا اینجا همه چیز طبیعیه ؟
اگر مطالب بالا درست باشه ، در این صورت باز هم اون داستان Ip ایران و VPN ضرورت داره ؟! یعنی اگر کارت دوم که در ایران تو دستمون هست همون کارت مجازی یا paypal ما باشه ، میشه بدون مشکل از دیگر سایت ها خرید کرد یا اینکه باز هم نیاز به تغییر ip و... وجود داره ؟
چرا بعضی ها مثلا میگن ما از فلان سایت نمیتونیم خرید کنیم چون PayPal داریم ! مگر PayPal همون کارت مجازی برای visa یا master کارت واقعی محسوب نمیشد؟! یعنی پشت هر PayPal یی باید یه کارت واقعی وجود داشته باشه دیگه ؟!
راستش من یه کم گیج شدم ممنون میشم بازم من رو راهنمایی کنید.