مشکل پرداخت اعتبار در آنلانیک

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ؛
من تو آنلاینیک ثبت نام کردم و مشخصات کارت اعتباری و کپی دو طرفش رو براشون ارسال کردم و تائید کرند.
اما زمان پرداخت از طریق فرمشون با همچین خطایی مواجه میشم:
(null)
注册系统提示信息
(317) The bank or the credit card company refuses this transaction. err=

خودشون هم جواب درست حسابی نمیدن و هر بار یا مجدداً کپی کارت رو میخوان که چند بار فرستادم ، یا بجای رفع مشکل و راهنمایی میگن مشخصات کارتت رو بده تا ما برات دستی پرداخت کنیم.
میخوام بدونم این مشکل طبیعیه ؟ و آیا کسی برخورد داشته ؟

ممنون
نبی

NabiKAZ

Well-Known Member
من کار میکردم قبلا - مشکلی نداشتم !
یعنی با همون فرم پرداخت آنلاینشون که مبلغ رو بالاش مینویسید و زیرش اطلاعات کارت اعتباری، پرداخت انجام میشد؟
آیا قبل از اون برای معتبر بودن کارت اعتباری اقدامی کرده بودید ؟!

NabiKAZ

Well-Known Member
الان جدیداً این ایمیل رو زدن:
کد:
Dear customer,

Please send us an authorization letter to allow us do the manual
transfer. The letter should includes the full card's number, your name,
address, expiration date & dollar amount. Thanks!

Rex

آیا به خواستشون عمل کنم؟!
اگر من یه اجازه نامه برای استفاده از کارت اعتباریم براشون بفرستم ، مشکلی پیش نمیاد؟
سوء استفاده میتونن بکنن؟
خیالم راحت باشه ؟

لطفا راهنمایی کنید.
اگه من باشم میدم ( ولی بستگی به خودتون داره )
میدونین تونا با اندازه کافی حقوق میگیرن و به اندازه کافی جرم ایم کار بالا هست تو کشورشون که نخوان این کار رو بکنند!

راستی بابات پیغام خطایی که دریافت میکنید!
1) قبلا از کارت خریدی انجام گرفته که براشون خیلی مهمه که ترانزکشن تمام بشه ( حتی تا 5 روز هم طول میکشه )
2) کارت شما ( Ip ایران اومدین و مشخصاتتون مال جای دیگست ) راقبول نمیکنند!

راه حل :
1) با یه یوزر دیگه برین واسه ثبت!
2) (اگه خریدی داشتین قبلا - صیر کنید تا ایمیل نهاییش بیاد )
3) مشخصات و کد پستی و کشور و ... را دقیقا همونایی بزنید که با اونا کارت رو گرفتید ( کارت با اون مشخصات صادر شده )
4) سایت رو عوض کنید برای ثبت ( من بهت معرفی میکنم اگه خواستید! Pm)
...

NabiKAZ

Well-Known Member
1) با این کارت از همین سایت قبلا خریدی انجام نشده ، یعنی بار اوله که دارم خرید میکنم.
2) درسته کارت مال جای دیگست ولی من از ایران خرید میکنم ولی اگر مشکلی بود باید مطرح میکردند.
---
1) با یوزر دیگه برم و مجددا همین مشخصات رو بدم که ممکنه شک بکنند !
3) منم مشخصات رو درست مشخصات و آدرس مالک کارت اعتباری وارد کردم.
4) یعنی منظورتون اینه در سایتی غیر از آنلاینیک ثبت نام کنم ؟!

بازم از راهنماییتون تشکر میکنم

alipesar

Member
سلام

1 ) آنلاینیک یکی از شرکت هایی هستش که خیلی با ایرانی ها کار می کنه .یعنی می توانم به جرات بگم شاید 70% دامنه های ایرانی در آنلاینیک ثبت می شوند . و تا به امروز هم به ایرانی بودن گیر نداده ( من 4 سال هستش که پنل دارم برای ثبت دامنه ) علت هم بیشتر این هستش که آسیایی هستن . ( شرکت در آمریکا ثبت شده ولی آسیایی هستن )

2 ) این اولین بار هستش که می شنوم آنلاینیک همچنین تاییدی می خواهد .

3 ) ببینین شما برای اینکه دامنه را در شرکتی ثبت کنین و یا از شرکتی سرور بگیرین باید بهش اعتماد داشته باشین . به همون صورت که ممکن هست از حساب شما بدون دلیل برداشت کنن به همون دلیل هم ممکن هست بعدا دامنه شما را ازتون بگیرن یا ..... ولی با توجه به چیزی که من تا به امروز دیدم هیچ شرکتی ( در حد آنلاینیک ) خودش را برای 100 - 1000 یا 10000 دلار خراب نمی کنه .

یا علی

NabiKAZ

Well-Known Member
از راهنماییتون ممنونم ،

من بعد از اینکه ثبت نام کردم اولین چیزی که از من خواستند کپی دو طرف کارت اعتباری بود که فرستادم و در طول مکاتبات دو بار دیگه هم همین رو خواستند که من گفتم که قبلا فرستادم اما باز هم فرستادم.
یا اینکه گفتند کارت اعتباری رو باید بررسی کنیم و اطلاع میدیم که بعد از یک ماه خبری نشد وقتی ایمیل زدم گفتم بابا پس چی شد؟! گفتند تائید شد !
وقتی گفتم فرم پرداختتون داره خطا میگیره بجای رفع خطا گفتند مشخصات رو بدید ما دستی شارژ کنیم (این هم دو بار صورت گرفت)
ظاهرا سعی هم کرده بودند تماس بگیرند که موفق نشده بودند بعد معلوم شد من فراموش کردم +98 رو اول شماره بزنم.
خلاصه که اینطور برداشت کردم کمی بی تفاوت هستند.
البته نا گفته نمونه که پاسخگوییشون نسبتاً سریع است.

در مورد اینکه گفتید خیلی سو استفاده ها ممکنه بشه مثل دومین رو بگین و غیره، شاید اینکار رو نکنند ولی آیا در مورد یه حساب بانکی با چند میلیون دلار هم شیطون گولشون نمیزنه ؟! حالا این بحثش اینجا نیست و من نمیخوام این بحث رو پیش بکشم با اینکه در مورد همین مسئله که هر کسی از کارت دیگری به راحتی میتونه خرید کنه بدون پسورد خیلی حرف دارم...

ما که همچنان مکاتبات رو ادامه میدیم ...
از راهنماییتون تشکر

alipesar

Member
سلام

برای پرداخت در یک سایت در اینترنت نباید از کارت اعتباری استفاده کنین که در آن بیشتر از 500 دلار پول هستش یا اینکه اعتبار حساب شما بیشتر از 500 دلار باشه چه برسه به میلیون دلار !!!!!
اصولا توصیه می کنم از PayPal و یا شرکت های مثل آن کمک بگیرین ( که البته خود PayPal مشکل ساز اصلی برای ایرانی ها هستش ) اگر نیاز به کمک برای پرداخت با PayPal در آنلاینیک دارین می توانم به شما کمک کنم .

یا علی

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام

برای پرداخت در یک سایت در اینترنت نباید از کارت اعتباری استفاده کنین که در آن بیشتر از 500 دلار پول هستش یا اینکه اعتبار حساب شما بیشتر از 500 دلار باشه چه برسه به میلیون دلار !!!!!
اصولا توصیه می کنم از PayPal و یا شرکت های مثل آن کمک بگیرین ( که البته خود PayPal مشکل ساز اصلی برای ایرانی ها هستش ) اگر نیاز به کمک برای پرداخت با PayPal در آنلاینیک دارین می توانم به شما کمک کنم .

یا علی
ممنون از راهنماییتون .
البته در مورد مبلغ موجودی کارت اعتباری مثال زدم ولی خب ممکنه یه زمانی مبلغ بالا باشه...
پس نتیجه میگیریم ترجیحاً از کارت اصلی نباید استفاده بشه.

البته در مورد آنلانیک ظاهرا خرید اول حتما باید توسط ویزا یا مستر کارت باشه و پس از اون برای شارژ های آینده میشه حتی از پی پال هم استفاده کرد.

من هم در این باره شنیدم که نباید از ویزا یا مستر کارت واقعی استفاده کرد ، و شنیدم که باید مقداری پول رو به کارت های دیگه انتقال داد و توسط اونها خریدها رو انجام داد، تا مشخصات کارت اصلی فاش نشه .
اگر در این باره راهنمایی کنید ممنون میشم.
ببینید من الان یه ویزا کارت واقعی که از کشور کانادا صادر شده توی دستمه. چه راهی برای خرید مطمئن پیشنهاد میکنید (هم برای آنلاینیک و هم در مورد دیگر سایتها)

alipesar

Member
سلام.

بهترین راه حل و چیزی که بیشتر در دنیا استفاده می شود Papall هستش ( البته اگر ویزا کارت شما Virtual نسیتش و شما واقعا در یک بانک در کانادا حساب دارین و Billing Adress کامل به همراه مشخصات بانک و .... )
فقط مشکل برای استفاده از PayPal این هستش که نباید به هیچ عنوان متوجه بشه شما ایرانی هستین . در ضمن برای ایجاد حساب و کلا دسترسی به Paypal نیاز به یک VPN دارین ( چون IP ایران ..... )

البته غیر از این خیلی از بانک ها در دنیا در کنار کارت اصلی به شما یک حساب Virtual هم می دن که دیگه خیال شما راحت می شود . شما به همون اندازه که نیاز دارین از حساب اصلی منتقل می کنین و.... از بانک سوال کنین به احتمال زیاد همچنین خدماتی را ارائه می دهد

یا علی

از کارت های پیش پرداخت شده می شه استفاده کرد ؟

راستی این سایت payment.ir چطوره ؟

منم همین مشکل رو دارم می خوام یک کارت اعتباری مناسب تهیه کنم ؟

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام.

بهترین راه حل و چیزی که بیشتر در دنیا استفاده می شود Papall هستش ( البته اگر ویزا کارت شما Virtual نسیتش و شما واقعا در یک بانک در کانادا حساب دارین و Billing Adress کامل به همراه مشخصات بانک و .... )
فقط مشکل برای استفاده از PayPal این هستش که نباید به هیچ عنوان متوجه بشه شما ایرانی هستین . در ضمن برای ایجاد حساب و کلا دسترسی به Paypal نیاز به یک VPN دارین ( چون IP ایران ..... )

البته غیر از این خیلی از بانک ها در دنیا در کنار کارت اصلی به شما یک حساب Virtual هم می دن که دیگه خیال شما راحت می شود . شما به همون اندازه که نیاز دارین از حساب اصلی منتقل می کنین و.... از بانک سوال کنین به احتمال زیاد همچنین خدماتی را ارائه می دهد

یا علی

حساب معتبر و از رویال بانک کانادا (RBC) صادر شده.
داره یه چیزایی یادم میاد، آخه حساب متعلق به داییم هست. ایشون اصلاً ویزا کارت اصلیشون در دسترسشون نیست! یعنی پیش دوستشون در همون کاناداست. اما یه کارت دیگه در ایران دستشون هست که به گفته خودشون همه کارهاشون هم با همین کارت انجام میدن و حتی با مشخصات و پسورد همین کارت هست که در سایت RBC میتونن لوگین کنند و موجودیشون رو چک کنند و یا انتقال وجه انجام بدن. یعنی به نوعی اصلاً از اون ویزا کارتی که نزد دوستشون در کانادا به امانت قرار داره اصلا دسترسی و نیازی ندارند ! اما یه بار هم شنیدم که میگفتن میتونن از این کارتی که در دستشونه به اون پول منتقل کنند و یه همچین کارهایی... در واقع ظاهرا یه جورایی هر دو با هم مربوط میشن ! گفته های شما منو یاد این انداخت که شاید کارت دوم که تو دستشون هست همون حساب paypal باشه و کارت دیگر که تو دستشون نیست همون visa کارت واقعی هست...، همینطوره؟
در مورد خرید از سایت آنلاینیک هم نیاز به ویزا کارت واقعی بود که از کپی و مشخصات ویزا کارت واقعی استفاده کردیم و از کارت دوم که تو دستمون بود استفاده نکردیم چون برای بار اول paypal رو قبول نمیکردند.
پس ظاهرا تا اینجا همه چیز طبیعیه ؟

اگر مطالب بالا درست باشه ، در این صورت باز هم اون داستان Ip ایران و VPN ضرورت داره ؟! یعنی اگر کارت دوم که در ایران تو دستمون هست همون کارت مجازی یا paypal ما باشه ، میشه بدون مشکل از دیگر سایت ها خرید کرد یا اینکه باز هم نیاز به تغییر ip و... وجود داره ؟

چرا بعضی ها مثلا میگن ما از فلان سایت نمیتونیم خرید کنیم چون PayPal داریم ! مگر PayPal همون کارت مجازی برای visa یا master کارت واقعی محسوب نمیشد؟! یعنی پشت هر PayPal یی باید یه کارت واقعی وجود داشته باشه دیگه ؟!

راستش من یه کم گیج شدم ممنون میشم بازم من رو راهنمایی کنید.

alipesar

Member
سلام.

فکر می کنم من نتونستم منظورم را درست برسونم . اگر اجازه بدین فردا به طور کامل توضیح می دهم ( الان ساعت 3 صبح هستش و من همین الان پاسخ شما را دیدم

یا علی

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام.

فکر می کنم من نتونستم منظورم را درست برسونم . اگر اجازه بدین فردا به طور کامل توضیح می دهم ( الان ساعت 3 صبح هستش و من همین الان پاسخ شما را دیدم

یا علی
و شاید هم من مشکل گیرایی دارم که نتونستم منظور شما رو متوجه بشم.
به هر حال محبت میکنید و منتظرم...

جدیدترین ارسال ها

بالا