مشکل نور پردازی

نظرتون در مورد سوال چیه؟

• گزینه 1

رای: 0 0.0%
  • گزینه 2

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0

20مهدی

Member
با سلام خدمت رفقا
من هر کاری میکنم نمیتونم رندر واقعی از طرح داخلی بگیرم یعنی با اینکه تو فضا رو پر میکنم از نور free light و یه نور vray light میدم به خارج اما باز مشکل دارم.
ممنون میشم کمکم کنید.

منظورت از رندر واقعی چیه؟به نظرت رندر شما چه چیزی کم داره که سعی می کنی با نور یا چیز های دیگه جبران کنی اما نمیشه؟

amin256

Well-Known Member
یه عکس بذار تا ببینیم مشکل از کجاست. ندیده که نمیشه گفت.
این ویدئو رو ببین شاید کمکت کنه
http://azimoot.ir/vray-livingroom.html
البته این ویدئو اشکالاتی هم داره. استفاده از نور های IES به عنوان Keylight همیشه خوب در نمیاد. نور های IES بیشتر واسه تزیین محیط هستند.مخصوصا در جاهایی که فضا بزرگ باشه و بخواهیم از یکی دوتا آبجکت به عنوان منبع نور استفاده کنیم( مثلا سالنی که فقط 2 تا لوستر داره نه این سالن که دورتادور سقف رو لامپ کار گذاشته.) به نظر من استفاده از نور Vray Dome به عنوان Key light و یه نور Ambient light به عنوان Fill light نتیجه خوبی ارائه میده.

البته به نظر من مهم نیست که از چه نوری آدم استفاده کنه مهم اینه که بتونه یه صحنه واقعی بوجود بیاره.
تو نورپردازی شب اون آموزش ویلای آبی هم، طرف با اینکه از HDRI تو نور
Vray Dome استفاده نکرده ولی نور خوبی رو ایجاد کرده.

20مهدی

Member
منظورت از رندر واقعی چیه؟به نظرت رندر شما چه چیزی کم داره که سعی می کنی با نور یا چیز های دیگه جبران کنی اما نمیشه؟

k.ugb.jpgدوست عزیز این کار خودمه.بیشتر از این نمی تونم روشن تر و واقعی تر کار کنم.تو تنظیمات رندر Gi رو روشن میکنم و موتور رندر رو روی irradiance map و light cache تنظیم میکنم

behzad999

Member
سلام دوست عزیز
برو به قسمت customize بعد به قسمت preference بعد به قسمت Gamma and LUTدر این قسمت عدد های Gamma و Input Gamma رو روی عدد 2.2بذار.در حد بسیار زیادی تاریکی کارتو حل میکنه

مشاهده پیوست 99097اینم عکس دوست عزیز.ممنون میشم کمکم کنی.

تو متریال شیشه باید حتما تیک افکت شدو رو بزنی و تو تنظیمات دوربینت باید شاتر اسپید رو رو 50 بذاری.
بعد دوباره رندر بگیر ببینیم چی میشه
اگه میتونی فایل مکست رو بده تا خودم آزمون خطا کنم از راه دور خیلی نمیشه گفت

جدیدترین ارسال ها

بالا