مشکل قفل کردن فتوشاپ

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان.من توی کامپیوترم یه سری فونت جدید ریختم و مجموع فونت هام شده 7800 تا فونت.توی بخش فونتهای کنترل پنل.بعد فتوشاپو که باز میکنم و میخوام متن بنویسم فتوشاپ قفل میکنه!.چرا؟!

Roach

Well-Known Member
یکی از فونتهایی که نصب کردی مشکل داره.فونتهای جدید رو پاک کن درست میشه:rose:
تشکر ولی من از بین این همه فونت،فونت خرابو از کجا پیدا کنم:green:؟.بعد این که توی بخش فونتها که میرم فونت ها رو پاک کنم کلا قفل میکنه:-?

jeyson

Active Member
دوست من ، 7800 تا فونت ، باعث نمیشه که فتوشاپ هنگ کنه!
دلیل هنگ کردن اینه که فتوشاپ می خواد در موقع نوشتن یه لیست از فونتت رو بهت بده و تا بیاد شناسایش کنه یکم طول می کشه چون 7800 تا زیاده!
نتنها فتوشاپ که دیگر نرم افزار ها هم همین بلا سرشون میاد!
به نظر من بهتره که فونت های هرز و بی مصرفت که نیازشون نداری و اضافی هستن پاک کنی که هم کامپیوتر و قدرت پردازشش بیاد بالا و هم فتوشاپ راحت تر به کارش برسه!
واسه تست حرفامم ، کافیه فتوشاپ که هنگ کرد ، دست به چیزی نزنی و 3 تا 7 دقیقه مهلت بدی ، ببین از هنگ در میاد یا نه!!

Mandana

Active Member
همه رو پاک نکن! فقط جدیدها رو.همه رو پاک کنی ویندوز بدبختت فونت از کجا بیاره آخه؟؟
بکاپ نداری از فونتهای ویندوزت؟

jeyson

Active Member
سرعت کم فتوشاپت دلیلش اینه که یه سری فابل یعنی نسخه لینک از فونتات در فتوشاپ و تمپروتری جا مونده که سر فتوشاپ را درد میاره!!!:green:
خوب دوست عزیز حالا پیش نهاد می دم برای اینکه سرعت فتوشاپت هم بیاد بالا ، اولا ریجستریت رو کلین کنی ، دوما درایو هاتو ، مخصوصا درایوی که فونت و فتوشاپ توشه دیفرگ کنی ، اونم نه با دیفرگمنت ویندوز چون خرابکاری می کنه!!
و سوما تمپروتری رو پاک کنی!
می تونی از speedup utility استفاده کنی! ورژن جدیدش!
خوشحالم مشکلت حل شد!

جدیدترین ارسال ها

بالا