Fa مشکل فول اسکرین ویدئو بر روی ویندوز 7

راه حل :rose:
من هم این مشکل رو داشتم
اونم با یه پروژه بزرگ.
در حد دی وی دی با کلی فیلم فشرده avi

وقتی به این مشکل پی بردم که کار رو کامل کرده بودم و به کارفرما برای تست داده بودم
به هر دری زدم برای رفع مشکل
در نهایت
این کار رو کردم:
وقتی ویدئو از فول اسکرین خارج میشه زمان جاری رو ذخیره می کنم و ویدئو را استاپ
بعد ویدئو را از اول لود کرده به زمان ذخیره شده رفته و از آنجا پلی می کنم.
جواب داد**.
من با خیلی آزمون و خطا بهش رسیدم
اگه تونستم و خواستید کد هارو جدا می کنم می فرستم
شما هم فکر کنید شاید راه بهتری پیدا کردید.
البته یک سکت چند صد میلی ثانیه ای به وجود میاد که البته چاره ای نیست

دوستان چی شد؟ چرا بیخیال شدین ؟ هر نرم افزاری به هر حال باگ هایی داره اما آیا تو تجربه به این نتیجه نرسیدید که در برنامه نویسی کار نشد نداره ؟! این مشکل دوستمون رو منم دارم اما برای کوچ به فلش خیلی دیر شده و زمان میبره مگه یکی تو چند روز دلسوزانه همه چیو به آدم بگه آیا همچین کسی هست؟ازین دوستم خواهش دارم راه حلشونو بیشتر توضیح بدن

دوست من نوشتن دستی این کد در حد و توان من نیست
اگر ممکنه یه سمپل قرار بدید یا لینک بدید
در ضمن من یه مشکل در فول اسکرین فایل های فلش با بیلدر داشتم که با سمپل سامان سلطانی عزیز به زیبایی هرچه تمام تر حل شد و هنوز به بیلدر وفادارم !
چون من سوئیش کار کردم اما بیلدر رو ترجیح میدم تا وقتی سوئیش اکشن اسکریپت سه رو رو ورژن جدیدش نده بیرون من با بیلدر هستم

tarhekhial

New Member
سلام به همه ی دوستان عزیز علاقه مند به کارهای چندرسانه ای.
مطمئنم همه ی دوستانی که رو به برنامه هایی نظیر بیلدر میارند؛ وقتی از محدودیت ها و سیاه چاله های بزرگ تو این برنامه خسته میشند
؛ ته دلشون میگند ای کاش flash بلد بودم. اما مثل گذشته خودم یه ترس معمول از کوچ به این برنامه قدرتمند دارند.
اما به عنوان کسی که این ریسک رو کرده باید بگم اصلاً flash اون هیولایی نیست که شما فکر می کنید.
به دوستانی که میل دارند flash یاد بگیرند توصیه می کنم فقط یه بار مجموعه آموزشی Creating a First Web Site with Flash Professional CS5 که برای شرکت Lynda هست رو ببینند. لینک دانلود
Lynda.com%20Creating%20a%20First%20Web%20Site%20with%20Flash%20Professional%20CS5.jpg

من از این مجموعه آموزشی شروع کردم و جواب خیلی از اون سئوالاتی که تو ذهنم بود و تو هیچ سایت و فرومی هم بهش جواب داده نشده رسیدم.
ویدئوهای این مجموعه به زبان انگلیسی هست ولی اصلاً نگران نباشید چون خیلی صریح و روانه و حتی اون دوستانی که زبانشون ضعیفه به نظرم می تونند متوجه بشند.
اگه با این مجموعه استارت زدید دیگه سر نخ دستتون میاد.
یه کتاب آموزش فلش هم هست که مال سازمان فنی و حرفه ای کشور هست و اگه تو انجمن فلش سرچ کنید می تونید پیدا کنید.خیلی کامل و از صفر فلش رو آموزش میده و یه بچه ابتدایی هم اگه مطالعه کنه یه چیزایی سر درمیاره !
نکته : تجربه ای که در این چند وقت کار با فلش به دست آوردم اینه که برخلاف بیلدر شما حتی برای کارهای خیلی قوی در فلش نیاز به دانش کدنویسی ندارید.
بیشترین کد مورد استفاده عبارت stop(); هست. بسیاری از کدهای مورد نیاز در خود کتابخانه فلش موجود هست و مورد دیگه اینه که بیشتر زیباسازی کار و جلوه های ویژه بر میگرده به توالی سازی و ایجاد انیمیشن و میزان اطلاعات شما در این زمینه.

آخرین ویرایش:

hossein.mahdavi

New Member
با سلام خدمت دوستان آره منم یه زمانی با این مشکل روبرو بودم دقیقا همانند دوست خوبمون اما تو انجمن هم مطرح کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم اما پکیج های کدک مختلفی را تست کردم تا به نتیجه رسیدم بببین دوست عزیز این مشکل بر می گرده به کدک موجود توی سیستم و چون یه خورده متفاوت است ممکن است اجرا نشود و مشکلم با جدیدترین کدک klite mega codec pack مشکلم حل شد . به نظر من شما برید جدیترین کدک را دانلود کنید بطور یقین مشکل شما حل خواهد شد .

tarhekhial

New Member
عرض سلام خدمت جناب nano2012 عزیز.
قصد من مقایسه بین این دو برنامه نبود و هیچ ادعایی هم در زمینه بیلدر ندارم.
بحث سر این هست که بنده به شخصه دوست دارم وقتی با یک نرم افزار کار می کنم نیازمندی هایم را کامل برطرف کنه
تا سر بزنگاه و در شرایط خاص دستم رو تو پوست گردو نزاره تا دست به دامن پلاگین و... بشم تا مشکلم برطرف بشه.
یه وقت ، یکی تفریحی و برای پروژه های در حد معمول با بیلدر کار می کنه؛ یکی هم خروجی های سطح بالا و برای طیف گسترده ای از مخاطب ها می خواد.
من اگه گفتم بیلدر جواب کارم رو نمیده نتیجه ایه که بعد از 6 سال کار با اون گرفتم.
آخرین پروژه ای که با بیلدر انجام دادم بعضی روزاش مثل یه کابوس بود چون بعد از تحویل کار متوجه شدم که بر روی 7 مشکل داره.
هر روشی رو تست می کردم جواب نمی داد.
درسته که راه هایی دوستان مطرح می کردند اما هر کدوم مشکل خاص خودش رو داره.
حتی راهی که جناب silvercover پیشنهاد دادن هم تو برگشت به حالت کوچک ویدئو یه interupt داره و این یعنی ضعف.

نانو جان من فقط با ام ام بی یک مشکل دارم
هرجور که میتونی کمک کن
یک ضعف فوق العاده بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ
من نمیدونم دوستان چرا به بحث سر پیدا کردن یک پلاگین برای رفع بک گراند فایل های فلش نمی پردازن؟ ببینید ام ام بی مثل یک بسته ی اپن سورس عمل میکنه به تاریخ ساخت این شاهکار نرم افزاری دقت کنید کجا بودن بقیه ی کمپانیها ی نوپا ؟
یک دلیل بر شکستگیشم لابد آدمهایی مثل منا بودن که نسخه ی کرک کشو استفاده میکردن.من الان حاضرم 2 براربرشو بهشون پرداخت کنم
اما ام ام بی کامل نیست !!
مثلا سال 2000 بحثی سر حذف بک گراند فایل های فلش نبوده و طراحی ها با همون بک گراند های تک رنگ کافی بوده
ازونجایی ام ام بی به بک گراند فایل فلش شما نفوذ میکنه و تغییر رنگ میدش مطمئنم میتونه حذفشم بکنه
اما لامسب یه گزینه نداره که بگه بک گراند: ترنسپرنت
من نمیتونم تو فلشم بک گرانده ام ام بی مو بذارم و تر فند بزنم چون فلش پشت متحرکه !
فقط و فقط باید بک گراند حذف بشه !!!!
نانو جان به دادم برس
دونیت میدم هرکی این پلاگینو به من برسونه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا