مشکل فلش مموری آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eblue

Member
سلام.
من چند روز پیش یک فلش مموری 16 گیگ سونی مارک وایو خریدم . اما وقتی برای اولین بار از اون استفاده کردم فقط چند گیگ از اون قابل استفاده بود همین طور فیلم هایی که تو اون ریختم بعضی هاشون با km player پخش میشه اما بعضی هاشون رو اصلا km player باز نمیکنه و ران تایم ارور میده.
با استفاده از نود ویروس یابی کردم که فلش سه تا ویروس داشت. فلش رو دوباره فرمت کردم . تو پروپرتیس فلش که رفتم فضای خالی رو 15.5 گیگ زده بود!
دوباره فیلمها رو ریختم اما بازم پخش نشد.
تو رو خدا کمکم کنید جایی که این فلش رو خریدم خیلی دوره امکانشو ندارم که برگردم و تعویضش کنم:-?

the_king

مدیرکل انجمن
سلام.
من چند روز پیش یک فلش مموری 16 گیگ سونی مارک وایو خریدم . اما وقتی برای اولین بار از اون استفاده کردم فقط چند گیگ از اون قابل استفاده بود همین طور فیلم هایی که تو اون ریختم بعضی هاشون با km player پخش میشه اما بعضی هاشون رو اصلا km player باز نمیکنه و ران تایم ارور میده.
با استفاده از نود ویروس یابی کردم که فلش سه تا ویروس داشت. فلش رو دوباره فرمت کردم . تو پروپرتیس فلش که رفتم فضای خالی رو 15.5 گیگ زده بود!
دوباره فیلمها رو ریختم اما بازم پخش نشد.
تو رو خدا کمکم کنید جایی که این فلش رو خریدم خیلی دوره امکانشو ندارم که برگردم و تعویضش کنم:-?

Sony با برند VAIO لپ تاپ می سازه، نه Flash Drive . برند ای که Sony برای Flash Drive هاش بکار می بره MICROVAULT
است. اگه روی Flash Drive شما عبارت VAIO درج شده قطعا تقلبی است که ممکنه کلا ظرفیت واقعی اش هم تقلبی
و در حد چند گیگ باشه.

eblue

Member
روی خود فلش مموری یک طرفش sony نوشته و طرف دیگش VAIO . اما روی بسته کاغذیش که فلش روش هست micro vault رو نوشته. یعنی هیچ جوری نمیشه درستش کرد . حداقل فایلها رو پخش کنه.:cry:

H00ti

Active Member
این مشکل بیشتر برای دوستانی که از بانه جنس به ظاهر ارزون می خرن پیش میاد :) البته شما رو نمیدونم از کجا خریدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا