مشکل فتوشاپ با پرینتر

Maryam.20

Member
سلام:)
فتوشاپم با پرینتر مشکل داره ... سیستم من به دوتا پرینتر وصله، و هر دوتا پرینتر روی سیستم من نصب شدن، از برنامه های دیگه مثل آفیس به هر دوپرینتر ارسال کردم و با مشکل مواجه نشدم ، یعنی پرینتر کار کرد و مشکل نداشت ... اما از فتوشاپ که میفرستم بهم پیغام میده که باید پرینتر نصب کنم ... :-?چکار کنم؟

کدام ویرایش فتوشاپ رو استفاده میکنید .... ؟

نباید به نصب ربط داشته باشه .. اگر با Update درایور هم مشکل حل نشد حتما photoshop رو عوض کنید .

پیروز و موفق باشید .

Maryam.20

Member
Cs4 دارم ... بگیر نگیر داره
نمیشه تنظیمات شو انجامداد برای یک فایل کار میکنه برای یکی دیگه نه.
دوباره هم که نصب کردم فایده نداشت

Erfan

Well-Known Member
تنظیمات فتوشاپ رو برگردون به حالت دیفالت و تظیمات پرینتر هم همینطور.

:rose:

Maryam.20

Member
ممنون عرفان جان ...
اما بلد نیستم ... میشه بگی چه جوری؟ یعنی با نصب دوباره این اتفاق نیوفتاده؟
بعدشم ... با اینکاربراش ها و استایلها و چیزای دیگه برمیگردن به حالت اول؟

سلام دوست من .

دیفالت کردن تنظیمات به براش و استایل های شما کاری نداره . چون ÷انل اینها با هم تفاوت داره .

به نظر من در چنین شرایطی چند احتمال وجود داره .
( من به این ترتیب سیستم رو چک میکنم )

1- اول پرینتر رو تست میکنم با نت پد
اگر درست بو که هیچ و اگر نبود سعی میکنم باگ رو پیدا و بر طرف کنم .
2 - اگر فقط در برنامه فتوشاپ این مشکل هست حتما کامل این برنمه رو حذف و یک dvd دیگه تهیه میکنم از دوستی که نصب کرده باشه و پرینت فرستاده باشه .و این نسخه را نصب میکنم ( راستی یادم رفت از شما بپرسم پرینت pdf میتونید بگیرید یا نه ... اگه میتونید بگید چون می خوام بدونم پنل پرینت فتوشاپ باز میشه یا نه)
3 - اگر باز هم مشکل حل نشد به احتمال زیاد یکی از dll های ویندوزی شما آسیب دیده و بهتر است ویندوز رو عوض کنید .

شاد و پیروز باشید

سلام دوستان من وقتی میخوام با فتوشاپ پرینت بگیرم فتوشپ ارور میده و میگه که دستگاه پرینتر رو نمیشناسه هم فتوشپ رو دوباره نصب کردم و هم دباره دوتا پرینتر رو نصب کردم اگه کسی میدونه که که باید چیکا کنم لطفا دریغ نکنه با تشکر از همه دوستان

پیوست ها

• photo_2017-05-13_15-02-30.jpg
    photo_2017-05-13_15-02-30.jpg
    162.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا