مشکل فارسی نویسی

mefmef

Member
دوستان من فتوشاپ 7 me رانصب كردم ولي درنوشتن بعضي از كلمات مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد براي توضيح بيشتر به عكسها نگاه كنيد

عکس اول
عکس دوم

milani

Member
توضیح بیشتر

میشه بیشتر توضیح بدین.
از چه فارسی سازی استفاده می کنید.؟(برای نوشتن فارسی در فووشاپ)
چه روشی را در فتوشاپ درپیش می گیرید که به جواب نمی رسید.؟

Mandana

Active Member
بابا گفتن فتوشاپشون ام ای هستش دیگه.فارسی ساز چی چی؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز خیلی سادس!!

شما زبان فارسی رو در سیستمت فعال نکردی. چون اگر فعال کرده بودی باید در نوار وظیفه پایین صفحه مثل تصویری که در زیر مشخص کردم باشه:

اگر نحوه ایجاد زبان فارسی رو خواستی بگو تا برات توضیح بدم. ولی این مشکل شما از اینه که درسته که نسخه خاورمیانه رو نصب کردی ولی برای استفاده باید حتما زبان فارسی سیستمت فعال باشه.

Mandana

Active Member
سارا جان اگه به عکس دوم دقت می کردی میدیدی علاوه بر اینکه ویندوزشون خودش نسخه فارسی ادیشن هستش زبانشون هم فارسیه.پایین تسک بار رو یه نگا بنداز سارا جان.گمونم نصف شبی خوابت میومده آره؟بابا جان خوبه عکس گذاشته.

mefmef

Member
ای قربانت برم ابتین جان که اینقدر حواست جمعه
ولی من هنوز منتظر جوابم

mostafa_az

Well-Known Member
آقا عکسات برای من باز نشد . راستش نمیدونم با کدوم حرف ها توی فتوشاپ 7 Me مشکل داری اما اینو میدونم که فتوشاپ 7 Me تنها حرفی رو که نمیتونه بزنه حرف (( ک )) از نوی چسبانش هست .

مخلصیم
مصطفی

Mandana

Active Member
خوب عزیز من دلیلشو نمی دونستم چون تاحالا ام ای نداشتم.برا همین هم جواب ندادم.اما جواب بقیه برام جالب بود.شرمنده اگه پست بی ربط دادم.سوالتون رو هم که مصی جواب داده.به نظر من اگه از مریم یا پروین استفاده کنید راحت تر هستید.البته اگه اصرار دارین از همین روش فارسی بنویسین و حوصله دانلود هم ندارین برنامه کاراکتر مپ character map که مال خود ویندوز هستش کمکتون می کنه.موفق باشی

آبتین

mjan53

Member
آقا اصلا اين ويندوزايي كه دستكاري مي كنند و فارسي مي كنند هميشه مشكل دار هست مخصوصا اين يكي كه بد جوري عوضش كردن از من ميشنوي بي خيال اين ويندوز شو يه ويندوز (درست درمون ) نصب كن 100% مشكلت حل ميشه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حق با شماست آبتین حواسم نبود. عذر میخوام.

جدیدترین ارسال ها

بالا