مشکل فارسی نویسی در فرانت پیج

fardafarda

New Member
با سلام به تمامی اساتید

مشکلی برایم ایجاد شده که متاسفانه قادر به حل آن نیستم:cry:

می خواهم با استفاده از تمپلیت های آماده سایت وب سایتی طراحی کنم اما مشکل من در فارسی نشدن خطوط در نتیجه نهایی می باشد. یعنی حتما باید encodingرا روی arabic قرار دهم در حالی که می خواهم روی unicode فارسی شود لطفا مرا راهنمایی کنید
پیشاپیش متشکرم.

logical_82

Member
کمی سوالت واضح نیست !
یعنی شما موقع طراحی اونو یونیکد می کنید یا نه !
Language = Farsi
Unicode-UTF

fardafarda

New Member
logical_82 گفت:
کمی سوالت واضح نیست !
یعنی شما موقع طراحی اونو یونیکد می کنید یا نه !
Language = Farsi
Unicode-UTF
با سلام

ببخشید که نتوانستم سوالم را واضح بگویم بگذارید به حساب کمی اطلاعات:wink:

من برای نوشتن مطالب فارسی در تمپلیت های آماده فقط language را روی فارسی و خط را tahomaانتخاب می کنم
و اصلا بلد نیستم چطور باید با یونیکد بنویسم و کجا را روی یونیکد تنظیم کنم اگر ممکن است راهنمایی کنید:oops:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
شما بین تگ های <head></head> این کد رو قرار بده:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">

logical_82

Member
اگه با فرانت پیج کار می کنید . قالب مورد نظرتون رو با فرانت پیج باز کن بعد تو قسمت Normal روی صفحه کلیک راست کن و بعد Page Properties بعد زبانه Language رو بزن . خوب سه تا منوی کشویی هست اولی رو که زبان هست فارسی انتخاب کن دومی رو هم Unicode-UTF . به همین سادگی !!!

majid2x

Active Member
اگه با فرانت پیج کار می کنید . قالب مورد نظرتون رو با فرانت پیج باز کن بعد تو قسمت Normal روی صفحه کلیک راست کن و بعد Page Properties بعد زبانه Language رو بزن . خوب سه تا منوی کشویی هست اولی رو که زبان هست فارسی انتخاب کن دومی رو هم Unicode-UTF . به همین سادگی !!!
دقیقاً همینه

fardafarda

New Member
logical_82 گفت:

بسیار ممنون از دوست گرامی

جدیدترین ارسال ها

بالا