مشکل عجیب در viewport

pendesign

Member
نمیدونم چرا بعد ازینکه متریال رو به دیوارها اضافه کردم رنگشون سیاه شد و هیچگئنه کنترلی روی تکسچر توی viewport ندارم و فقط وقتی که رندر میگیرم میتونم تغییرات رو رو ببینم. از 3ds max 2010 استفاده میکنم.

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    191 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Mehran coyote

Well-Known Member
معمولا وقتی متریال خام به یه ابجکت میدیم تو ویوپرت فقط رنگ دیفیوس رو به ما نشون میده و تو رندر رفلکت و....را نشون میده
اگر تکسچر هم دادید و این اتفاق افتاده یه مدیفایر uvw بدین باید درست بشه

pendesign

Member
معمولا وقتی متریال خام به یه ابجکت میدیم تو ویوپرت فقط رنگ دیفیوس رو به ما نشون میده و تو رندر رفلکت و....را نشون میده
اگر تکسچر هم دادید و این اتفاق افتاده یه مدیفایر uvw بدین باید درست بشه

متریال خام نیست vray blend استفاده کردم و مقدار زیادی تکسچر درش میکس شده. uvw رو اضافه کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.

Mehran coyote

Well-Known Member
خوب vray blendخاصیتش اینه تا جایی که من کار کردم تو ویوپرت بهت نشون نمیده
شما base material رو show shaded کن ببین درست میشه

Mehran coyote

Well-Known Member
من همین الان تست کردم مشکلی نبود
بیس متریالی رو که ساختید روش کلیک کنید و از اون منوی بالا show shaded رو بزنید
این باعث میشه که فقط تکسچر base material نشون داده بشه نه vray blend

Mehran coyote

Well-Known Member
صحبت در رابطه با متریال هست داریم از vray blend میحرفیم ، چیکار به ویو پرت داریم :green:
عکس رو ببین

vray-blend.jpg

Mehroo

Member
سلام
به نظر من مشکل از دو چیز میتونه باشه
یکیش میتونه از مُدِ ویو پورتت باشه که روی flat هست بذار روی shaded
دومیش تغییر تنظیمات ویوپورتت باشه که show material in vew portet ممکنه disable شده باشه

خودم این مورد رو تو یکی از فایل های آرچ مدل دیدم_مدل رو که باز میکنی متریال خام رو تو ویو پورت نشون میده ولی رندر که بشه همه آبجکت ها متریال دارن

pendesign

Member
سلام
به نظر من مشکل از دو چیز میتونه باشه
یکیش میتونه از مُدِ ویو پورتت باشه که روی flat هست بذار روی shaded
دومیش تغییر تنظیمات ویوپورتت باشه که show material in vew portet ممکنه disable شده باشه

خودم این مورد رو تو یکی از فایل های آرچ مدل دیدم_مدل رو که باز میکنی متریال خام رو تو ویو پورت نشون میده ولی رندر که بشه همه آبجکت ها متریال دارن

اولی که نیست . دومی برای مکس 2010 این گزینه رو فکر نکنم داشته باشه؟ کجاست ؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. از مکس 2014 استفاده بکنین. الان سال 2014 نسخه 5 سال پیش به نظرم صد در صد اشتباه هست

جدیدترین ارسال ها

بالا