مشکل عجیب در مکس

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان چند وقتی هست که وقتی کاری مدل میکنم بعد از چند دقیقه مکسم قاطی میکنه به این صورت که وقتی موس تو محیط مگس درگ میکنم سریع تو ویوی پرسپکتیوم یک دوربین میسازه و دست و بال من برای ادامه کار میبنده و ازادی عمل تو محیط پرسپکتیو از من میگیره و تنها راه حلش تا اینجا عوض کردن ویندوز یا بازگرداندن سیستم به چند روز قبل هستش و حتی با پاک کردن و نصب مجدد نرم افزار مشکل حل نمیشه!
اگه کسی میدئنه این مشکل از کجاست و چجوری حل میشه لطفا کمکم کنه:sad:

Gryphon

Member
منم یه مشکلی با مکس داشتم که بعد از دوباره نصب کردن ویندوز حل میشد بعد فهمیدم بعد از پاک کردن مکس فایل های مسیر زیر پاک نمیشن
C:\Users\.......\AppData\Local\Autodesk
شما بعد از پاک کردن مکس به مسیر گفته شده برید و تمام فایل ها رو پاک کنید حالا مکس دوباره نصب کنید
اکه مشکل حل شد بهتره از این فولدر "بک آپ" بگیرید و بعد از اینکه دوباره مشکل پیش اومد اونو بگردونید :rose:

ali_118

کاربر VIP
یه فایلی هست
3dsmax.ini
سرچ کن و پاک اش کن (توی اکس پی اینجاها میتونی پیداش کنی: C:\Documents and Settings\ali\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2010 - 32bit\enu )
مکس رو که دوباره باز کنی به حالت پیشفرض بر میگرده
اینکه یهو دوربین میسازه و اتفاقیه که بعد از عوض کردن ویندوز هم تکرار میشه
با توجه به اینکه ایجاد دوربین شرتکات اش کلید Ctrl+C هست، غیر از اختلالات نرم افزاری احتمال خرابی کیبرد رو میدم، لطفا یه مدت یک کیبرد دیگه رو جایگزین کیبرد فعلی کنید و مشکل رو بررسی کنید.

max vray

کاربر VIP
مرسی از همه دوستان حتما این روش هارو امتحان میکنم بازم ممنون:rose:

mhmmd_gh

Member
سلام
میتونی برا حل مشکلت فایل های رجیستر شده رو در ویندوز پاک کنید
با رفتن به قسمت RUN وتایپ Regedit کلید ctrl + F رو میزنید و فایلهای مربوط به مکس رو جستجو می کنید و پاک می کنید...

انشالله موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا