مشکل عجیب با نصب برنامه ها

hoax3r

New Member
سلام

یک مشکلی داشتم می خواستم اگر ممکنه کمک کنید ببینم از کجاست، کامپیوتر داداشم که نزدیک دو سال هست خریدیمش
بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه مثلا همون اول پیام میده که فایل ستاپ خرابه یا وسط کار اررور میده که یه فایلیش از بین رفته کپی نمیشه و ....
در حالیکه اون برنامه ها سالمن و بدرستی رو سیستم خودم نصب میشن.
ویندوزش رو یه چند باری عوض کردم هم ویستا و هم ایکس پی سرویس پک سه نصب کردم ولی باز اینجوری شده
کلا تنها چیزی که به نظرم رسید اینه که مشکل احتمالا از سخت افزارشه حالا اینجا مطرح کردم اگه کسی تجربه ای مشابه این داره کمکم کنه

این مشخصات سیستم:
کد:
Motherboard : Asus P5PL2-E
CPU : Intel Pentium D 3000
Graphic : GeForce 7300 512mb
Ram : UMAX DDR2 512mb

ممنون

winsent

Banned
به نظر من مشکل میتونه از cd-rom یا dvd-rom شما باشه که شاید لنز اون ضعیف شده و چون 2 سال هم میگذره احتمالا باید همین موضوع باشه.

hoax3r

New Member
ممنون بابت جواب، یکسری از برنامه ها که میگم از اینترنت گرفتم و روی سی دی نبوده، حتی یه بازی رو کلا روی هارد ریختم
ولی باز وسط نصب اررور میداد که یکسری از فایلها از بین رفتن ولی همین بازی ار روی هارد رو کامپیوتر خودم بدون مشکل نصب میشه
از موقعی که خریدیم این مشکل بوده ولی چون همه برنامه به این صورت نمیشد زیاد برام مهم نبود ولی حالا می خوام بینم این مشکل از کجاشه

winsent

Banned
شاید به نظر درست نیاد ولی بد نیست سیستم خودتون رو با آنتی ویروس آپدیت شده و خوبی مثل Avast یه بار چک کنید...

hoax3r

New Member
روی اون کامپیوتر یه nod32 آپدیت شده نصبه، حالا بزنم یه اسکن کلی بکنه ببینم چی میشه، البته برای ویروس هر هفته سیستم هارو رو یه برسی جزئی میکنم
ببینم ممکنه به خاطر سی پی یوش باشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا