مشکل صفحه نمایش

amir-yazdel

Member
سلام
صفحه نمایش من (یا حالا نمیدونم شاید از کارت گرافیک باشه) همه تصاویر و نوشته ها رو به صورت سایه دار و نشون میده به این صورت که سایه هم کشیده شده.گرافیکم رو از نو نصب کردم باز هم مشکل حل نشد. عزیزان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته یا کسی میدونه ایراد از کجاست؟

espartan

Member
؟سلام دوست خوب...ببین اگه اسپیکر کنار مانیتور هستش یکم ازمانیتور فاصله بده ... و اگه درست نشد برو قسمت تنظیمات مانیتور تنظیماتش رو ریست کن... و اگر این هم نشد از یکی از دوستات یه کارت گرافیک بگیر...تست کن ببین باز هم اینجوریه یا نه؟اگه نشد بدون که کارت گرافیکت خرابه...اگه هم شد مشکل از مادر بورد ...

amir-yazdel

Member
سلام espartan عزیز
خیلی وقته نمی بینمت.
انشاالله موفق باشی
ممنون ولی اگه از اسپیکر باشه رنگ ها به هم میخوره یهنی یه بار این اتفاق برام افتاد . لی باز امتحان می کنم و الآن برشون می دارک و جای اونها رو عوض میکنم. آره نزدیک مانیتور هستند. فردا نتیجه کار و می بینم.
بازم ممنون

sina57

Member
سلام
در تنظيمات مونيتور گزينه اي هست بنام Deaguse كه لازمه اونو Onكنين!حتما وضعيت شليك تفنگ الكتروني مونيتور به حالت پيش فرض بر خواهد گشت! البته اگه مطئن هستيد كه اين خطاي كروماتيك (تداخل رنگي) از همون نزديكي مغناطيس قوي ( مثل اسپيكر يا Sub اون ايجاد شده باشه اين راهگشا خواهد بود)

amir-yazdel

Member
سلام
دستتون درد نکنه. من اسپیکرها رو از مانیتور فاصله دادم و گوشی موبایلم رو هم که اواخر نزدیک مانیتور میزاشتمش از اونجا برداشتم و مشکل حل شده. البته من در تنظیمات مانیتور Deaguse رو پیدا نکردم. میشه بگید در تنظیمات خود کلید های بقل مانیتور هست یا در سیستم؟
ممنون

maryam2006

New Member
سلام
و خسته نباشید سوالی که دارم اینه که من هر وقت هر سایتی را باز میکنم ( مثلا همین سایت) قسمت چپ را به صورت نصفه می بینم اول فکر کردم بخاطر مانیتورم هست ولی این طور نبود و تقریبا اکثر آیتمهای طرف چپ را نمی بینم
چیکار کنم ؟؟
مریم

جدیدترین ارسال ها

بالا