مشکل صداگذاری در Video Edit Magic 4.4

a_2008

New Member
1-میشه بگید با برنامه ی Video Edit Magic 4.4چطور میشه صدای فیلمی رو بر داشت و یه صدای دیگه گذاشت روش؟؟ (می خوام فیلم راز رو صداش رو ورد دارم و به جاش دوبله ی فارسیش رو که دارم بزارم)
2
-فایل صدا که فرمتش RMهست با این برنامه باز نمیشه چی کار کنم؟

ممنون:cool:

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

دوست عزیز خوش اومدی.

این جور نرم افزارهای نه چندان کاربردی و نام آشنا، مشتری زیادی نداره ... پس طبیعیه که افراد زیادی باهاش کار نکردن.
ولی این کاری که می خوای خیلی سادس و با همهء نرم افزارها می شه انجام داد.
من محیط این نرم افزاری که می گی ندیدم ... ولی معمولاً ساده ترین راه اینه که ولوم صدای فیلم رو صفر کنی و روی خط دیگه ای که مخصوص صداست، صدایی رو که می خوای بذاری.
در آخر هم از پروژت Export بگیری.

فرمت RM جز فرمت های استانداردی که همه نرم افزارها باهاش کار کنن نیست ... باید به وسیلهء نرم افزارهای Converter تبدیل بشه به یکی از فرمت های استاندارد (مثلاً MP3 و یا Wave)

التماس دعا
یا علی

a_2008

New Member
درست شد
حالا الان فیلم زیر نویسم داره می خوام زیر نویسش رو پاک کنم باید چی کار کنم؟فایل جداگانه ای هم نداره برای پاک کردن؟

آخرین ویرایش:

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

خوشحالم حل شد.
زیرنویس و یا آرم کنار تصویر و چیزای این جوری رو نمی شه حذف کرد ... فقط می شه اونو با چیزی پوشوند.
در این مورد قبلاً توی انجمن صحبت شده.

التماس دعا
یا علی

a_2008

New Member
یه مشکل دیگه پیدا کردم اینکه فیلمه دو بخشیه با یک صدا با چه برنامه ای فایل ویدیو یی ها رو بچسبونم به هم تا یکی بشن چون صدا به همشون نمیرسه؟با یه برنامه به هم چسبوندم فایلارو اما کیفیتش افتضاح شد شطرنجی شد...
موقعه ی make movieچه فرمتی رو بزنم کیفیت خوبی داشته باشه؟

a_2008

New Member
این برنامه هه (Video Edit Magic 4.4)دیونم کرد دو تا فایل رو یکی کردمDIVXکردم فرمتش رو اما قبول نمیکنه برنامهه ارور میده همه ی فرمتها رو امتحان کردم بازم همون ارور رو میده که نمیتونه باز کنه....چی کار باید کنم؟

2-این رو نگاه کنید:(movieاز صدا طولانی تره چی کارش میشه کرد)؟
1247594343.jpg

3-به یه فرمت بی کیفیت تبدیل کنم بعد می تونم با تیدیل به DIVXکیفیتش رو ببرم بالا؟

جدیدترین ارسال ها

بالا