مشکل سفید شدن ویپورت 3dmax9 64bit در winxp 64bit

پرواز

Member
سلام دوستان
من یه مشکل دارم در نصب max9 64bit بیت در ویندوز 64bit ایکس پی
و ان اینکه ویپورت من در محیط مکس سفید رنگه و چیزی دیده نمیشه
دایرکست رو هم نصب کردم
از طریق Change Graphics Mode دایرکست و اوپن جی ال رو بارها تست کردم اما بی فایده بود
یاداوری کنم که سیستمم دو هسته ای و سیپی یو اینتل و کارت گرافیک جی فورس 7300جی تی و دو گیگ رم

راستی یادم رفت بگم
از کاربران قدیمی مجید انلاین هستم که البته با تعداد پست کم ولی معمولا همیشه به تالار سری میزنم و بیشتر خواننده ام تا نویسنده
مشکلی رو که داشتم و باهاش مدتها کلنجار رفتم ولی جوابی نداد تا اینکه یادم اومد مجید انلاینی هم هست و این شد تصممیم گرفتم تا محض تبرک یه پست بزنم و از برو بچه های مجید انلاین کمکی بگیرم
ممنون

:Mohsen:

کاربر باتجربه
یه ورژن دیگه مکسم نصب کن ببین همونجوریه

چون معمولا چنین مشکلاتی وقتی بوجود میان که مکس نتونسته با کارت گرافیک رابطه خوبی برقرار کنه

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

مکس 9 همینجوریه...

خیلی اذیت میکنه...

یحتمل اگه ورژن بالا یا پایینتری نصب کنی حل میشه

راستی یه یوزر جدید واسه ویندوزت بساز و توی اون یوزر مکس رو باز کن ببین خوب میشه
موفق باشی

پرواز

Member
سلام
باتشکر از دوستان
مثل اینکه هیچ راهی ندارم جز بیخیال شدن ویندوز 64
اخه نمیتونم مکسو ورژنش رو عوض کنم .برای اینکه این سیستم تحت شبکه است و همزمان با من چند تا دیگه سیستم هم با این ورژن مکس کار میکنند و برابر نبودن ورژنها در بازکردن فایلها مشکل ایجاد میکنه و در ضمن تمام پلاگینها هم برای مکس 9 هست و من نمیتونم در کل شبکه ورژنو عوض کنم
در کل سیستم محل کارمه و نمیشه زیاد باهاشون کلنجار رفت که از سیستمهای شبکه چند تاشون هم مال عصر بوقند که همون ورژن 9 رو بزور میکشند
بازهم اگه کسی از دوستان چیزی به فکرش رسید دریغ نکنه
البته یوز جدید رو هنوز تست نکردم .ایشالا فردا محل کارم..

پرواز عزیز اگر رم سیستمها از 3 گیگ بیشتره خب منطقی هست که ویندوز 64بیت نصب کنید ولی اگر سیستم ها رمشون پاینه چرا 32 بیت نصب نمیکنید تا به مشکل برنخورید:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا