مشکل سرصفحه در ایندیزاین

shambelile

New Member
هر موقع که سرصفحه رو با استفاده از مستر در ایندیزاین درست می کنم، اگر داخل متن عکسی روی جای سرصفحه بیاد دیگه سرصفحه دیده نمی شه .

omid_p30

Member
خوب درستش هم همينه ديگه! نبايد هم ديده بشه. صفحه هاي كه تو مستر درست ميكني زير همه لايه هاي ديگه قرار ميگيره.
اگه ميخاي اينجوري نشه فقط بايد عكست رو جا به جا كني. يا كوچيك بزرگش كني. همين.:wink:

shambelile

New Member
من یه چند وقتی می شه که با ایندیزاین مجله شرکتمون رو طراحی می کنم. طرح ها رو تو فتوشاپ درست می کنم بعدش هم می یارمشون تو ایندیزاین اما وقتی سرصفحه رو تو مستر درست می کنم تا توی همه صفحات تکرار بشه می ره زیر اون لایه و دیده نمی شه. می خواستم بپرسم راهی هست که بشه سرصفحه رو روی همه لایه ها قرار داد عین ورد تا وقتی که حتی یه لایه دیگه هم توی صفحه اومد بازم سرصفحه دیده بشه .

omid_p30

Member
فكر نكنم يه همچين كاري بشه كرد. اگه ميخاي اين كار رو كني تو تمام صفحه ها بيارش . ديگه تو مستر درست نكن.

sorosh

Active Member
سلام دوست عزيز

جواب خيلي ساده است ...شما ابتدا بايد پنجره layer در برنامه را باز كنيد

بعد در مستر پيج مربوطه رفته يك لايه جديد ايجاد ميكنيد بعد شكل سرصفحه مربوطه را انتخاب كرده Cut ميكنيد

بعد لايه اي كه الان ايجاد كرده ايد را انتخاب ميكنيد سپس در روي مستر پيج راست كليك كرده و پيست را ميزنيد

شكل سر صفحه يك لايه بالا تر قرار ميگيرد ...و بنابر اين عكس هايي كه در صفحات ايجاد ميكنيد در زير آن قرار ميگيرند

اگر مفهوم نيست بگو تا بيشتر توضيح بدهم ....

shambelile

New Member
سروش جان خیلی ممنون، درست شد
نمی دونی که چقدر ممنونت هستم؛ منو از زحمت زیادی راحت کردی.

جدیدترین ارسال ها

بالا