مشکل سخت افزاری مکس

amirsadraii

Active Member
سلام من به تازگی یه سیستم جمع کردم که مادربردشp7p55 ایسوز هست گرافیگ هم 1گیگ گیگاست -
سی پی یو هم 4هسته ای اینتل هست رم هم 2گ هست .اما مشکل اینه این سیستم یک ذره که حجمش در رندر گیری مکس میره بالا،یک دفعه از مکس خارج میشه البته سیتمم ویروسی هم هست خواستم ببینم عیب چیه؟ممنون ومتشکر

Ultra3D

Well-Known Member
حتما ً حجم کارت بالا هست و با منتال ری هم رندر می گیری و رمت هم کمه ... رم ایده ال برای کارای نیمه حرفه ای 4 گیگ هست

amirsadraii

Active Member
باتشکر اما من یک لپ تاب دارم که مشخصاتش خیلی کمترازاینه اما کم نمیاره من اکثرا دیدم وقتی کار سنگینه دستگاه ریست میشه اما این کیس از برنامه مکس میاد بیرون در ضمن متریالم هم معمولی بود ممنون میشم کسی کمکم کنه

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان
حق با امیر جان هست . بستن نرم افزار به این صورت عموما به دو چیز بر می گرده .

1- احتمال زیاد مشکل در رم های دستگاهتون هست . یا عدم هماهنگی با بایوس مادربرد و یا کاهش ولتاژ که توصیه می کنم حتما بایوس مادربرد رو آپدیت کنبد .

2- تامین نشدن ولتاژ برای پردازنده که باعث نا پایداری نرم افزار می شه . مثل مواقعی که پردانده رو OC می کنیم ولی بعد از مدتی که تست انجام می شه نرم افزار یا خود ویندوز کرش می کنه .

حتما بایوس مادربرد رو آپدیت کنید . آخرین درایور کارت گرافیک و همچنین چیپست مادربرد رو دانلود کنید ،ایشالا که مشکلتون حل میشه .

موفق باشید :rose:

amirsadraii

Active Member
تشکر وباز در خواست راهنمایی

ممنون از لطف همه در مورد آپدیت کردن بایوس وکم بودن ولتاز هیچی نمیدونم میشه راهنماییم کنید؟

irlogo

Active Member
در ایسوس از برنامه ایسوس آپدیت برای بروزرسانی بایوس استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا