Fa مشکل سایز عکس در bitmap

smmehri

Member
سلام
مشکل من در کار با bitmap اینه که وقتی یک بیت مپ با سایز خاصی در صفحه قرار میدم و میخوام عکس ها را ReplaceImage کنم و تنظیمات بیت مپ رو در strich image to fit windows با قرار دادن تیک در keep Aspect Ratio برای نشان دادن کامل عکس در سایز بیت مپی که من قرار دادم می گزارم عکسهایی که سایز بزرگتر از بیت مپ رو دارن کوچک کرده و متناسب سایز بیت مپ قرار میده و مشکل اینه که عکس هایی با سایز کوچکتر از سایز بیت مپ رو بزرگتر کرده و به سایز بیت مپ در میاره که من نمی خوام چنین مشکی پیش بیاد و عکس اگه کوچکتر از سایز بیت مپه در سایز اصلی خودش و در مرکز بیت مپ نمایش داده بشه و بزرگتر نشه .
خواهش میکنم کمک کنید و اگه امکان داره با یک نمونه فایل جواب بدید ممنون میشم.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب میتونید از شی HotSpot برای تغییر عکسهاتون استفاده کنید و سایز مورد نظرتون عکستون رو هم بدین به این شکل :
البته با خود شی Bitmap هم میتونید اینکار رو انجام بدین
کد:
Path$ = 'G:\pic.jpg'
ReplaceImage("HotSpot","Path$")
ResizeImage("HotSpot","450,350")
کد:
Path$ = 'G:\pic.jpg'
ReplaceImage("Bitmap","Path$")
ResizeImage("Bitmap","450,350")

آخرین ویرایش:

smmehri

Member
سلام
متاسفانه یا من منظورم رو بد گفتم یا ترفند شما مشکل منو حل نمیکنه ( افزایش سایز عکس کوچکتر ا بیت مپ در بیت مپ ). به همین دلیل یک نمونه از اشکال موجود رو براتون پیوست می کنم . لطفا بررسی کنید و مشکل رو بر طرف کنید
ممنون از حسن توجه شما.:rose:

پیوست ها

• bit map.rar
    248.8 کیلوبایت · بازدیدها: 56

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نمونه رو براتون ویرایش کردم ضمنا دیگه نیازی به استفاده از دستور ResizeImage نبوده که تو نمونه ازش استفاده نکردم

پیوست ها

• Edit bit map.rar
    68.9 کیلوبایت · بازدیدها: 43

smmehri

Member
سلام
متاسفانه باز هم نتونستم مشکلمو درست عنوان کنم به همین خاطر مجدد فایل ادیت شده شما را با نحوه نمایشی که من می خوام براتون ارسال میکنم در اون نحوه نمایش دلخواه رو براتون گذاشتم من اینطور می خوام نمایش داده بشه .
مشکل اینه که وقتی که سایز عکس از سایز بیت مپ یا هات اسپوت کمتره عکس رو Fit میکنه و بزرگتر میکنه کا باعث میشه عکس تار بشه . در نمونه ارسالی عکس با سایز اصلی که می خوام نمایش داده بشه روی هات اسپوت گذاشتم که عکسی که در هات اسپوت نمایش داده میشه بزرگتر میشه. لازم به ذکره که میخوام عکسهای بزرگتر از سایز هات اسپوت نیز بطور کامل نمایش داده بشند

پیوست ها

• oder bitmap.rar
    69.1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر بعد از دستور ReplaceImage از دستور RestoreImage استفاده کنید، عکس با سایز اصلی نمایش داده میشه، چه کوچکتر باشه چه بزرگتر
از طرفی اگر عکس رو در شئ Bitmap لود کنید و تنظیمات روی Strech image to fit window و Keep aspect ratio تنظیم شده باشه، عکس های بزرگتر از اندازه ی شئ Bitmap با حفظ تناسب طول و عرض کوچک میشن و اگه کوچکتر باشه فیت میشه به اندازه ی شئ Bitmap

اگر میخاید تصویر کلاً با اندازه ی اصلی نمایش داده بشه که همون دستور RestoreImage که عرض کردم اینکار رو انجام میده
اما اگر نیاز دارید که تصاویر بزرگتر کوچک بشن اما کوچکتر بزرگ نشن، میتونید اول طول و عرض تصویر رو بدست بیارید و اگه کوچکتر بود بعدش از دستور RestoreImage استفاده کنید

از اونجایی که MMB توابعی برای بدستآوردن طول و عرض تصویر قبل از لود کردن نداره، اول بیاید و در یک شئ Hotspot خارج از پنجره ی برنامه لودش کنید و طول و عرض تصویر رو بدست بیارید و بعد در شئ Bitmap لودش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا