مشکل رنگ ها در فتوشاپ

sina4312

New Member
سلام به همه ی دوستان
می خواستم بدونم که، چرا در برنامه فتوشاپ cs5 که من دارم رنگ سفید و آبی خیلی از رنگ های دیگه وجود نداره ومثلا سفید بصورت زرد و آبی هم بصورت بنفش و در کل نمایش رنگها دارای مشکل می باشد
در برنامه ها و مرورگر ها همه چیز عالی و خوب نمایش داده میشه و مشکلی دیده نمیشه
کارت کرافیگ هم بخوبی نصب شده و ویندوز 7 هم استفاده می کنم
لطفا کمک و راهنمایی بفرمایید

sina4312

New Member
دوست خوبم دست شما درد نکنه
عالی بود و الان دیگه رنگ ها درست شدند
با سپاس فراوان :rose:

sina4312

New Member
دوستان چرا با باز کردن یه عکس با این پیغام مواجه میشم ؟ کمک لطفا ؟

ممنون میشم کسی بتونه درباره عکس دوم وتنظیمات بهتر و بیشتر رنگ ها در فتوشاپ کمکم کنه :rose:

پیوست ها

• image_001.jpg
    image_001.jpg
    36.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • image_002.jpg
    image_002.jpg
    73.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

moslancer2

Member
دوست عزیز این بخاطر تیک هایی هست که فعال کردین... هر تصویر که ذخیره میشه اطلاعات حاوی کدینگ های رنگ هم با اون ذخیره میشه... استاندارد معمول که فتوشاپ از رنگهاش استفاده میکنه sRGB هست... وقتی شما رنگ ها رو شخصی و یا سفارشی میکنید موقع باز کردن تصاویری که قبلا ذخیره کردید این پیغام ظاهر میشه... شما میتونید گزینه دوم رو انتخاب کنید... بعد از ذخیره اون فایل بصورت مجدد، فکر نکنم دوباره به مشکلی بر بخورید مگر اینکه باز تنظیمات رو تعویض کنید...
این تنظیمات معمولا برای کارهای خیلی حرفه ای استفاده میشه مثلا فردی عکاس که باید با تون های مختلفی از رنگها کار کنه و یا یک طراح وب با کدینگ های وب...:rose:
در ضمن دوست عزیز شما قسمت مدیریت رنگها rgb رو بهتر بذارید همون پیش فرض که رنگها embedd بشه، و اینکه تیک قسمت اینکه از شما سوال بپرسه هم خاموش کنید، همینطور تیک گزینه زمان paste کردن... اینا به شما پیام میده هنگام ورود...

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
تنظیماتی هم که من استفاده میکنم همون استاندارد خود فتوشاپ هست تا به حال مشکلی نداشتم، مانیتورم هم AOC 19 Fwz هست:)

پیوست ها

• my-settings.jpg
    my-settings.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا